Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

Tek Eğlence Yine fenevbahçe

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Mert Kavuzlu
    yanıtladı
    Aslı Mert Talan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    iki tak?mdan da zerre haz etmedi?im gibi yar?nki ma?ta fenerin fark atmas?n? diliyorum.

gs'den ba?ka t?rl? nefret ediyorum.
    Ayn? fikirdeyim
    Kat?lm?yorum.
    ??yle ki; Gs yenilirse zaten zor durumda olan Dursun ba?kan?m i?in yolun sonu g?r?n?r. San?r?m bunu hi?birimiz istemeyiz ??nk? hepimiz Dursun ba?kan?m?zla uzun y?llar birlikte olmak istiyoruz.
    "Ama ayn? ?ekilde hepimiz Aziz ba?kan?m?zla da uzun y?llar birlikte olmak istiyoruz. Fb de yenilmemeli" dedi?inizi duyar gibiyim.
    O sorun de?il. Fb 10 tane de yese Aziz ba?kan?m cnn'ci, bbc'ci, Almanyac? ve Hollandac? muhaliflerine uyup da bizi b?rakmaz.
    Rahat olun

Bir yorum yaz:

• Mert Talan
    yanıtladı
    Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    iki tak?mdan da zerre haz etmedi?im gibi yar?nki ma?ta fenerin fark atmas?n? diliyorum.

Ayn? fikirdeyim

Bir yorum yaz:

• Arda Çelikmaden
    yanıtladı
    yar?n sar???n k?z karde?inizi yenmeyin, yenmeyin de seneye dursun-tudor ikilisini izleme zevkinden mahrum kalmayal?m.

Bir yorum yaz:

• Gökhan Özbaş
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• Mert Talan
    yanıtladı
    vur k?r par?ala bu ma?? kazan. ?aka ?aka yiyin birbirinizi ezik o?lu ezikler

Bir yorum yaz:

• Ata Işıkara
    yanıtladı
    Aslı Ozan Bakan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    yaln?z kim yazm??sa helal olsun bu kadar karma??k konuyu bu kadar basit anlatmak .

Bir yorum yaz:

• Ozan Bakan
    yanıtladı
    http://joganita.net/index.php/sicak-...anlama-geliyor

Bir yorum yaz:

• Dursun Kurt
    yanıtladı
    Aslı Arif Akpinar tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Kap ta bildirimlere bakarken kahkaha attigim bildiriye denk geldim : Ayn? raporda ma? ba??na ortalama seyirci say?s?ndaki art??a g?re yap?lan Avrupa Kul?pleri aras?ndaki s?ralamada Kul?b?m?z 2. s?rada yer almaktad?r.

Kapa bile azizeler yalan bilgi beyan ediyorlar surekli 2. olmalari cok manidar ����

yalan olmayabilir. at?yorum ge?en sene 8.000 ortalamaya oynuyorlad?. ?imdi 10.000 ortalama olsa %25 art?? ile ikinci olabilirler.
    mesela dortmund seyirci art???nda sonuncudur. hep ?ak?l? tam kapasite oynuyor.

Bir yorum yaz:

• Arif Akpinar
    yanıtladı
    Kap ta bildirimlere bakarken kahkaha attigim bildiriye denk geldim : Ayn? raporda ma? ba??na ortalama seyirci say?s?ndaki art??a g?re yap?lan Avrupa Kul?pleri aras?ndaki s?ralamada Kul?b?m?z 2. s?rada yer almaktad?r.

Kapa bile azizeler yalan bilgi beyan ediyorlar surekli 2. olmalari cok manidar ����

Bir yorum yaz:

• O?uzhan Karahan
    yanıtladı
    Hepsi aziz ba?kan? y?ld?rmak i?in. dik dur e?ilme ba?kan. Eeey Serdar Kesimal, sen kimsin ya

Bir yorum yaz:

• Mustafa İlker Devecioğlu
    yanıtladı
    Azizi yedirmeyiz!

Bir yorum yaz:

• Murat Keskin
    yanıtladı
    aziz salmis pavali k?peklerini,pavasiz k?peklerinin ?st?ne
    https://twitter.com/onorewankenobi/s...43197605023745

Bir yorum yaz:

• Mehmet Köse
    yanıtladı
    Aslı Cagdas Sezgin tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aksamki macta istifa protestosu yapacaklardi, bu haber de yangina k?r?kle gitmek misali oldu

Saldir anadolu gfb aziz baskan icin vur protestoculara

Bir yorum yaz:

• Cagdas Sezgin
    yanıtladı
    Serdar Kesimal a?m?? a?z?n?

http://www.hurriyet.com.tr/serdar-ke...tiler-40384929

Bir yorum yaz:

• Metin Yılmaz
    yanıtladı
    D?nyan?n, b?t?e-imkan-ba?ar? sirk?lasyonunda en skandal ve kaos camias?.
    Aziz gitme sen, hep bizle kal!

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X