Aslı Eren Gokhan Ak tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Tek Eğlence Yine fenevbahçe
??k?ş
X
-
-
Aslı Mehmet Kartal Kara tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Eren Gokhan Ak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Kartal Kara tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Metin Vardarbas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSPK denen kurum bakal?m tepesine binecek mi bu yav?aklar?n, ka? y?ld?r hem yat?r?mc?lar?n? hem de devleti kand?rd?lar y?netim kurulu kararlar?yla!
yaln?z bu borc alacak fark? muhabbetine bay?l?yorum simdide gs liler kendini kand?r?yor bu yontem ile borc alacak fark? 1 milyar tl imi? o yuzden durumlar? iyiymi?
simdi benim cebimde 100 tl 12.ay vadeli cek var , ama 7. ayda odemem gereken 90 bin tl cekim var,borc alacak fark?m 10 tl + di mi bu mant?kla,
odeme gunu geldi kasada 1 lira yok mecbur gittim cekle bankaya veya fakroting firmas?na dedim ki su ceke kac para verirsiniz adamlar bakt?lar dediler ki %20 komisyon al?r?z sana 80 lira veririz mecbur verdim ceki ald?m paray?,
ne oldu 10 lira - deyim simdi,sonra gittim bi bankaya dedim ki bana 10 lira kredi verin tamam dediler al sana 10 lira 1 sene sonra 12 lira olarak geri odeyeceksin 2 lirada oradan faiz borcum oldu ne oldu 10 tl art? olan borc alacak fark?m odeme gunu gelince 12 tl- oldu,
bu salaklarda en az borc bizde diye hesap yap?yorlar,azizde boyle borc alacak fark? ac?klaya ac?klaya klubu deniz banka satm?? i?te,suan klup cogunluk hissesi f.b. a.s. de degil denizbankta temlikli
Bu arada bizim FEDA n?n benzeri i?in bence nab?z yoklad? Ali Ko?, hatta birka? kez s?yledi?i i?in ismi bile haz?r bana sorarsan?z SEFERBERL?K diye, koskoca Ali Ko?'u para konusunda dertli g?rmek de ayr? komik oldu, adam tek kalemde 50 lira masaya atar gibi kasaya 50 MM dolar atm?? hibe ederek
Yorum Yap
-
Aslı Kenan Isan tarafından Gönderilmiş Mesajı göstersar???nlar benficay? k???ms?yordu bizle e?le?ti?inde. bakal?m kendiler ne yapacaklar
Benfica bize cikinca zayif, fenere cikinca dev muammelesi goruyor ya guluyorum
Bize karsi oynayanlarin transferleri;
Ederson - man city
Semedo - barcelona
Lindelof - man utd
Lisandro - inter
Guedes - psg
Mitroglou - marseille
Baya kucumsenecek takimmis yalniz
Yorum Yap
-
Aslı Huseyin Kurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGazete haberlerine bakiyodum fanatik de soyle bir baslik gordum ? elif elmas gibi parladi. Genc yildiz tam not aldi ?
Yuh dedim be adam mac boyu topa degmedi.
Fenerbahcede vasati bulan belki skertel baska bisey yapan yoktu bu kadar yalanmaz ya ))
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Huseyin Kurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGazete haberlerine bakiyodum fanatik de soyle bir baslik gordum ? elif elmas gibi parladi. Genc yildiz tam not aldi ?
Yuh dedim be adam mac boyu topa degmedi.
Fenerbahcede vasati bulan belki skertel baska bisey yapan yoktu bu kadar yalanmaz ya ))
Sent from my iPhone using Tapatalk
art?k kusma noktas?na getirdiler ger?ekten. adam daha 2 ma? ?st ?ste oynamad? bile. ne poh pohlad?lar.
bonservisine ortak m? oldu nedir anlamad?m ki.
Yorum Yap
Yorum Yap