2018 i bekliyorlar ali koc gelecek diye....
gs lilerde ?nal aysali beklyiordu...
ve geldi...adini ?nce basarisiz olunan sezonlarda aldigi gs hisseleri ile duyduk...gs ne kadar basarisiz olsa avuclarini oksuyordu hisse seneterini toplamaya devam ediyordu ufak ufak....
ve beklenen oldu baskan oldu....gs yi ne kadar basarili kilarsa parasina o kadar para katacakti....sansasyonel transferler yapti ardindan sampiyonluk ve bir sampiyonluk daha ve CL nde ceyrek final...
derken birden tekere comak sokmak gerekiyordu artik...istedigini elde etmisti...TD ? g?nderdi takimla oynadi....ve birakip gitti neden gittiyse...
simdi transfer bile yapamiyorlar biraktigi borclardan dolayi...eldeki mallari ni satiyorlar...
simdi yine avuclarini oksuyor ve bekliyor....
ali koc un hisse senetlerini topladigini bilmeyen yok....
Aslı Murat Keskin tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Avrupada en az ilgi g?ren spor basketbol
Futbol ve daha sonra hentbol gelir
Bu y?zden biz .yunanl?lar ve rus tak?mlar? daha ba?ar?l?d?r...
Almanyada hentbol ma?lar? full ?eker mesala
Ad? avrupa olunca ve bizde 2. Spor olunca ba?ar? gibi g?z?k?yor ama avrupada nerelere man?et olmu?
Ka? avrupal? bilir soru i?areti....
Hentbol da avrupa da kupa almak bar?a real ve bayer ni yenmek gibi dir...avrupa da man?etler futbol ve hentbol
En g?zeli bununla aziz in biraz daha idare etmesi
Dogru s?ylemek gerekirse.. ben almanyada FB nin basarisini hic bi yerde okumadim..... C?nk? arka sayfalarda islenir Basketbol....
?yle abarttiklari gibi degil yani...
Avrupada en az ilgi g?ren spor basketbol
Futbol ve daha sonra hentbol gelir
Bu y?zden biz .yunanl?lar ve rus tak?mlar? daha ba?ar?l?d?r...
Almanyada hentbol ma?lar? full ?eker mesala
Ad? avrupa olunca ve bizde 2. Spor olunca ba?ar? gibi g?z?k?yor ama avrupada nerelere man?et olmu?
Ka? avrupal? bilir soru i?areti....
Hentbol da avrupa da kupa almak bar?a real ve bayer ni yenmek gibi dir...avrupa da man?etler futbol ve hentbol
En g?zeli bununla aziz in biraz daha idare etmesi
Bu ?ikeciler ekiciyi ald???n? biliyoruz.. Valbuena gignac transfer edeceklermi? hata Ospina filan bile okudum.. Hangi para ile olacak bu ?ok merak ediyorum
Zavall? bunlar hele aykutun hoca olarak gelmesi ile antuda d?nen muhabbet yine seneye basketi takip edicez anla??lan ?imdiden ?midi kesmi?ler. Aziz amcama Allah uzun ?m?rler versin. Kendi gittikten sonra da karde?i ba?kan olsun efsane ba?gannn
Bir yorum yaz: