A.Kocaman pi?kinli?i diye bir durum olu?turdu adam resmen... 2 Ma?tada hakemler bizi do?rad? ama hala bu herif a?l?yor. Yetmedi birde ta? ??kard?... Cidden tedaviye ihtiyac? var..
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Tek Eğlence Yine fenevbahçe
??k?ş
X
-
Yaa cidden hani bilmesigimden yada gercekten anlayamadigimdan soruyorum.
Fenerbahce taraftar camia olarak ali koc isminden cok umitli o gelince dertler bitecek havasindalar.
Neden bu kadar elinde sanki sihirli denek varmis gibi davranildigini anlamiyorum yani bu adama bukadar basarili olacak beklentisi niye ?
Daha once basarili bi kulup yoneticiligi gecmisi var mi ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Huseyin Kurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYaa cidden hani bilmesigimden yada gercekten anlayamadigimdan soruyorum.
Fenerbahce taraftar camia olarak ali koc isminden cok umitli o gelince dertler bitecek havasindalar.
Neden bu kadar elinde sanki sihirli denek varmis gibi davranildigini anlamiyorum yani bu adama bukadar basarili olacak beklentisi niye ?
Yorum Yap
-
Aslı Hakan ?zbek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Huseyin Kurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYaa cidden hani bilmesigimden yada gercekten anlayamadigimdan soruyorum.
Yorum Yap
-
Aslı Huseyin Kurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Hakan ?zbek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Huseyin Kurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYaa cidden hani bilmesigimden yada gercekten anlayamadigimdan soruyorum.
LG-H870 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Huseyin Kurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYaa cidden hani bilmesigimden yada gercekten anlayamadigimdan soruyorum.
Yaln?z Ali Ko? da a??r fanatikmi? ger?ekten. Arkada? milyar dolarl?k adams?n. Nedir bu fb?ye ba?kan olucam sevdas?? ?n?allah Aziz reyizi yedirmez fb kongresi. Kendilerine g?veniyorum
Yorum Yap
-
Ali Y. Ko? : Harvard ?niversitesi, Boston, Massachusetts, A.B.D. - ??letme Fak?ltesi, Master
Rice ?niversitesi, Houston, Texas, A.B.D. - ??letme Fak?ltesi
Harrow School, Londra, ?ngiltere - Matematik, Ekonomi ve Co?rafya y?ksek derece
Yukar?da g?rd???n sadece e?itim ge?mi?i. Yani Azizeyi 5?e katlar 10 ile ?arpar, 8?e b?ler e?itim ve k?lt?r konusunda.
Ba?kan vekilli?i yapt??? T?rkiye ve Uluslararas? ?irketler grubunun 2018 y?l? faaliyetlerinde ki gelirleri 99 milyar TL
Almanya,Avusturya,Avusturalya,Azerbaycan,Cezayir,? ek Cumhuriyeti,?in,Fransa,G?ney Afrika,Hollanda,?ngiltere,?spanya,?talya,Kazakista n,Macaristan,M?s?r,?zbekistan,Polonya,Romanya,Rusy a,Singapur,Slovakya,Ukrayna
Bu yukar?da g?rd?klerinde ?irketin Uluslararas? ba?? ve trafi?i.
Ar?elik - LG Klima
Ford Otosan
Yap?kredi Finansal
Ko?ta?
T?rktrakt?r
Tofa? T?rk Otomotiv
Opet
Ford Motor
Unicredit
B&Q
CNH
Fiat
Fuchs Petrolub
Yukar?dakiler de uluslararas? yat?r?mlar?nda ki ve ?irketlerinde ki ortakl?klar.
Enerji
Dayan?kl? T?ketim
Finans ve Otomotiv
Yukar?dakiler de en etkin yat?r?m alanlar? ve sekt?rleri.
Ekte 2017 sonu blan?osuyla birlikte elde edilen k?r ve gelir artt?r?m?n? g?rebilirsin.
Dolay?s? ile Eziklerin Ali Ko??u istemelerinin ana temelinde Gelir yer al?yor. Gerek medya g?c?, gerek siyasi g??, gerek ekonomik katk? birle?tirildi?inde. Rezil durumla olan sar? gelinlerin ekonomik olarak tekrar canlanmas? demek..
Ama burada ?u ?nemli ;
Ali Ko??un listesine kimleri dahil edip, etmeyece?i konusu.
Ki??l?,?ahenkler, Kosifler gibi g??l? ?ah?slar Ali Ko??un listesine girmek istemeyeceklerdir. Her ne kadar bu aileler birbiri ile dost gibi g?r?nse de ekonomik anlamda d??man ailelerdir.
Bahsi ge?en ailelerin Aziz Y?ld?r?m??n arkas?nda ve y?netiminde olmalar?n?n nedeni ; Aziz?e istedikleri bask?y? olu?turabilmeleri, Aziz?i y?nlendirebilmeleri ve Aziz?in maddi olarak bu ki?ilerin ellerine bakmas?d?r.
Bu aileler Ali Ko??un listesinde yer almak istemezler ??nki ; Ali Ko??a istedikleri bask?y? ve y?nlendirmeyi yapamazlar. Bu da bu ailelerin i?ine gelmez.
Ali Ko? siyasetin r?zgar?n? arkas?na al?rsa Aziz?i devirecektir. Lakin Ali Ko??un ba?kan olmas? bizim i?imize gelmez. Aziz Y?ld?r?m sar? gelinlerin ba??nda kals?n ki, i?eride ki ?atlak iyice b?y?s?n. Kaos arts?n. Bizde bu durumundan k?rl? ??karak hem ekonomik hem de sportif ba?ar?larla arada ki makas? b?y?telim ge?elim..
Bu y?zden Be?ikta???m?z?n bu sene alaca?? ?st ?st?e 3. ?ampiyonluk ?ok ?nemli...
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Yorum Yap
-
Simdi egitimi kariyeri en knemlisi geldigi aile ortada ama hani demiroren de bos bi aile degildi ekonomik acidan ama koca Besiktas tarihinin en kara donemi.
Ha ali koc la demiroreni kiyaslayamazsa birikim kulturel olarak ama o mevkiye gelen biri belli seneler sonra profasyonellik falan dinlemiyor okadar baskan kldum
Ben yapim edim askina tutusuyor.
Tabi aziz baskanin secilmesi en hayirlisi ama ali koc?un ?turk futbolun icin bi sans? yada ? fenerbahceyi ucuracak inanislari ercekci degil.
Bi kerede bi kulubu futboldan gelen birjnin yonettigini gormek istiyorum seba baskan rahmetli en guzel ornek isin icinden gelen birinin nasil basarilar getirdigini.
Yorum Yap
-
B?yle aileler 1 kuru?lar?n? yedirmezler bu kul?plere. Beklenti abart? fazla Ko?'tan. Aziz Ba?kandan iyi y?netece?i kesin de bizim ba?kan kadar bir etki yapar m? ?ok ??pheli. Uefa'n?n ,ffp nin k?skac?na daha yeni girdi bu kul?p. Uefa da aha Ali Ko? gelmi? ?unlar? takibi b?rakal?m diye beklemiyor. ?n?m?zdeki birka? transfer d?neminde do?ru d?zg?n transfer yapma ihtimali futbolcu sat??lar?na ba?l? bir kul?p. Ellerinde 5 kuru? edecek adam yok. Fb'yi aya?a kald?rmay? ba?arabilse bu 3-4 seneden evvel olmaz.
Ama yine de her zaman Aziz Ba?kan?n arkas?nday?z.
Yorum Yap
Yorum Yap