Bizim be?enmedi?imiz olcay ger?ekten mehmet topaldan sonra sahan?n en iyisi ?u anda, maalesef bu kadar k?t?y?z ?u anda (
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
A Milli Tak?m'?n Rusya ve H?rvatistan kar??la?malar? aday kadrosu a??kland?
??k?ş
X
-
Aslı Ekrem Bozbey tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu ?so'yu eziklere kakalayanlardan Allah bir kere daha raz? olsun.
Yorum Yap
-
Aslı Semih Ba?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKimi kand?r?yoruz Allah a?k?na.
Bir cac?k olmaz bu tak?mdan.
?ansa bir tane gol att?k diye utanmasalar tura ??kacaklar.
Ayr?ca ka? ma? birbirleri ile birlikte oynad?lar?
Bu tak?m?n orta saha liderli?i Ozzie'nin.
S?rf ?u Arda ?ak?ak??lar?na inat (sak?n yanl?? anlama, Ertem ve saz ekibini kastediyorum.) bu tak?m?n ?zerine gidilir.
Yorum Yap
-
Hayale gerek yok su maci baz alamayiz okay ozan hakan ortasahasiyla falan bu takim finallere gidemez.
Hele ileride emre'yi koymusuz donup dolasiyo deli balta gibi.
Arda-caner-gokhan en azindan bu takima geri donecek baska yolu yok.
Hatta forvete burak'da en azindan yedeklerde durmali.
Okay'ibovuyolar tv'de sasiriyorum benmi yanlis mac izledim bir orta saha adaminin bukadar hatali pas yapmasi normal mi ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Kim gelirse gelsin ?zg?r abi.
Taktik, teknik bilgisi neredeyse 0 olan bir hoca var ba??nda ve adam ba?tan sona ego.
Anca b?yle 7 tane ma??n skoru denk gelir, rakibe ?arpar ?ansa gol olur vs vs.
Fato? gitmedik?e ba?ka bir?ey olmaz bu tak?mdan. Geleli ka? sene oldu halen kimse milli tak?m?n ne oynayaca?? hakk?nda bilgi sahibi de?il.
Yorum Yap
-
Semih karde?im k?smen hakl?s?n ama ?u beyaz tv dekilerin neredeyse Arda diye tap?nmalar? beni ??lg?na ?eviriyor.
Bakt???n zaman bu orta sahan?n liderli?i Ozzie' nin, yani bu tak?m onun liderli?inde oynayacak.
Emre Mor' da ekonomik oynamay? ??renecek, T?re' de form tutacak. ?u an bu de?i?ime izin verilmesi bile Fato'nun kredisinin limitini g?steriyor.
?stemiyorum Arda'y?, Sel?uk'u, Burak'?.
A?lay?n ulan beyaz ?ak?ak??lar.
Yorum Yap
Yorum Yap