??yle bi durum da var ki Ts'nin en b?y?k rakibi ayn? puanda oldu?u Antalya bu hafta sahas?nda ligin en formsuz tak?m? Bursa ile oynayacak. Yani her t?rl? Trabzon i?in ?ok ?ok ?nem arz eden bi ma?.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Ayhan Avc? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTrabzon sezonu erken a?mamak i?in avrupa kupas?na kat?lmay? istemiyor filan diyolar twitterde
50.y?llar?nda sadece lige konsantre olacaklarm??
Yorum Yap
-
Aslı ?mit Baki Erdem tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBa?ak Ts ma??nda Ba?ak ve Ts'yi birbirine yak?nla?t?ran unsurlar var.Bunlar devreye girer de Ts Ba?ak'a yatar m? yatmaz m? kafa kar??t?ran unsurlar bunlar.Federasyon ba?kan? ya da kurullar?n ba?? G?m??da?'?n atayaca?? hakem de ?nemli oluyor Ts ma?? i?in.Oradan bir katakulli deneyebilirler. Ts'ye umutla bakmam? sa?layan tek ?ey ise kaptan?m?z Olcay.Onun istek ve arzusu tak?m arkada?lar?n? pozitif etkileyecektir.
Senol Gunes fakt?r? var,
Olcay Sahan ve transfer edilis sekli var,
En onemlisi Cebi ailesinin Trabzonspordaki etkisi var.
Trabzon yenilebilir ama yatamaz
Yorum Yap
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAd?m gibi eminim ?ok ?ok b?y?k aksilikler olmazsa Trabzon Pazar g?n? kazanacak. Bi ihtimal beraberlik ama kaybetmeleri %5 falan ihtimal dahilinde. Ts b?y?k ma?lara (Fb) hari? iyi konsantra olan bi tak?m.
Benim hi? umudum olmayan ma?ta senin t?m hafta Antalya kazanacak, ad?m gibi eminim vs gibi s?ylemlerinin gaz?na gelip h?srana u?rad?m sonra.
Totem yap ve Ts kazanacak deme.
Yorum Yap
-
Aslı Semih Ba?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAd?m gibi eminim ?ok ?ok b?y?k aksilikler olmazsa Trabzon Pazar g?n? kazanacak. Bi ihtimal beraberlik ama kaybetmeleri %5 falan ihtimal dahilinde. Ts b?y?k ma?lara (Fb) hari? iyi konsantra olan bi tak?m.
Benim hi? umudum olmayan ma?ta senin t?m hafta Antalya kazanacak, ad?m gibi eminim vs gibi s?ylemlerinin gaz?na gelip h?srana u?rad?m sonra.
Totem yap ve Ts kazanacak deme.
Bu ma?ta da favorim Trabzon in?allah ayn?s? olmaz Antalya ma??yla
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCengiz de yok bu arada
HUAWEI NXT-L29 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı G?khan Kulaks?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCengiz de yok bu arada
Yorum Yap
-
Aslı G?khan Kulaks?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı ?mit Baki Erdem tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBa?ak Ts ma??nda Ba?ak ve Ts'yi birbirine yak?nla?t?ran unsurlar var.Bunlar devreye girer de Ts Ba?ak'a yatar m? yatmaz m? kafa kar??t?ran unsurlar bunlar.Federasyon ba?kan? ya da kurullar?n ba?? G?m??da?'?n atayaca?? hakem de ?nemli oluyor Ts ma?? i?in.Oradan bir katakulli deneyebilirler. Ts'ye umutla bakmam? sa?layan tek ?ey ise kaptan?m?z Olcay.Onun istek ve arzusu tak?m arkada?lar?n? pozitif etkileyecektir.
Yorum Yap
-
Bu renklilerin kafas?n? ya?amak istemem.
Maratonda tart??mal? pozisyonlar? g?sterdiler, bursasporun 3 oyuncusuna k?rm?z? verilmedi?i kanaatinde yorumcular, hatta 4. De olabilirdi bilalin 2 net sar? kartl?k pozisyonu vard?, bizim de tek Quaresma'n?n k?rm?z? kart pozisyonlar? var.
Yorumlara bakiyorum, be?ikta?? ?ampiyon yapacaklar, be?ikta? kollan?yor falan.
Ba?a?a yap?lan k?yaklar? saym?yorum bile..
s?rf bursa ma??nda rakibe 3 k?rm?z? ??kmam??,
bazen kendi kendime soruyorum yoksa Be?ikta? ma?lar?nda tarafs?z bakam?yormuyum diye ama yok yok bunlar?n kafa farkl? bi kafa.. t?p d?nyas?nda ke?fedilmedi daha
Yorum Yap
Yorum Yap