Performans geliri diye bir ?ey var. ?ikeyle itham edilmek diye bir ?ey daha var. Kimse kimseye yatmaz. G?c? yeter mi ona bakaca??z bir de hakemlere tabi ki...
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Osman Leman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGen?ler 10 ki?i kalacak gibi duruyor.
Yorum Yap
-
Aslı Halil Yildiz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSampiyon paketim ve su maci izleyemiyorum su ise bak
Envoy? de mon iPhone en utilisant Tapatalk
LG-H815 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı G?ktu? Durmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Halil Yildiz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSampiyon paketim ve su maci izleyemiyorum su ise bak
Yorum Yap
-
Ba?ak?ehir 2.1 alir neden
1) Gen?ler ?ok g?m?ld? ve pas yapamiyorlar. Bu s?ca?a kar dayanmaz.
2) Hakem 2 karti vermedi Ba?ak?ehir'e biride sinirda olan Visca'ya ?stelik. Gen?lerbirli?i'ne ?ok kolay g?sterdi. Ikinci yari devreye girecek.
3) Pektemek fakt?r? var daha adam ne zaman tak?m? gole ihtiyaci olsa girip atti yine atacaktir.
4) Ba?ak?ehir bali bu sene ka? ma?? son dakika aldi.
Yorum Yap
-
Aslı A.Sefik Cokgungor tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı G?ktu? Durmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Halil Yildiz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSampiyon paketim ve su maci izleyemiyorum su ise bak
Yorum Yap
-
Aslı A.Sefik Cokgungor tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı G?ktu? Durmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Halil Yildiz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSampiyon paketim ve su maci izleyemiyorum su ise bak
Yorum Yap
-
Aslı Hasim Cinki tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı A.Sefik Cokgungor tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı G?ktu? Durmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Halil Yildiz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSampiyon paketim ve su maci izleyemiyorum su ise bak
Yorum Yap
-
Aslı Hasim Cinki tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı A.Sefik Cokgungor tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı G?ktu? Durmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Halil Yildiz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSampiyon paketim ve su maci izleyemiyorum su ise bak
per?scope da cam g?b? yay?n var
Yorum Yap
-
Aslı ?lker Uysal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Hasim Cinki tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı A.Sefik Cokgungor tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
+1
per?scope da cam g?b? yay?n var
0 sporun net oldu?u 16.tv var hi? gerek yok pakete
Yorum Yap
Yorum Yap