Bursa iki haftada 11 gol yedi haftaya bizim ma?a aslan kesilmeseler bari. Ger?i kesilseler nolur haftaya seyirci gelmez rakip Be?ikta? diye gelirler diye d???n?yordum ama gelen de gol? yedi?i an istifa diye ba??r?r bizim i?imize gelir bu da.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBursa iki haftada 11 gol yedi haftaya bizim ma?a aslan kesilmeseler bari. Ger?i kesilseler nolur haftaya seyirci gelmez rakip Be?ikta? diye gelirler diye d???n?yordum ama gelen de gol? yedi?i an istifa diye ba??r?r bizim i?imize gelir bu da.
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBursa iki haftada 11 gol yedi haftaya bizim ma?a aslan kesilmeseler bari. Ger?i kesilseler nolur haftaya seyirci gelmez rakip Be?ikta? diye gelirler diye d???n?yordum ama gelen de gol? yedi?i an istifa diye ba??r?r bizim i?imize gelir bu da.
Yorum Yap
-
Bursa'ya kar?? ilk gol? erken bulursak ?ok rahat kazan?r?z ama hasbelkader onlar gol atarlarsa ?ok stresli oluruz. Ba?ak?ehir'in ma?? saat 16.00'da. Bu onlar i?in dezavantaj olacak. Bakal?m ard arda kazanacak kaliteniz var m?? ?ok havaland?n?z ben G.Birli?i ve Trabzon ma?lar?ndan 1 veya 2 puan alacaklar?n? d???n?yorum. Stresleri azd? ama bundan sonra daha stresli olacaklar ??nk? ?ampiyonluk ihtimalleri artt?.
Yorum Yap
Yorum Yap