Eren'e dikkat.?nsan gibi s??ram?yor.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Gokhan.Kara tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Can Arpak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCenkin erenden eksigi yok fazlasi var yorumu vardi ama yanlis bence, eren gayet iyi forvet. Cenk bazen cok kaciriyor hele sol ayagi felaket
Yorum Yap
-
Aslı Ersin Ozturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGs top mop oynadigi yok ama kazaniyorlar elbet patlarlar
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEren her turlu cenkten onde bu forvet.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Can Arpak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ersin Ozturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGs top mop oynadigi yok ama kazaniyorlar elbet patlarlar
Yorum Yap
-
Aslı Serif Ahmet Saman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEren ile Cenk k?yas g?t?rmez. Eren'in bariz ?st?nl??? bulunuyor. Daha tecr?beli ve bitirici vuru?lar? ?ok ?ok daha iyi. Cenk'in GS ve Benfica ma?lar?nda ka??rd?klar? ?yle b?yle de?il
Demba-Mario sonrasi bu baskiyi yasayacagini hepimiz biliyorduk az cok. Ustesinden gelecek karakteri de var ama. Toparlayacak insallah ben inaniyorum.
Yorum Yap
-
Aslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Serif Ahmet Saman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEren ile Cenk k?yas g?t?rmez. Eren'in bariz ?st?nl??? bulunuyor. Daha tecr?beli ve bitirici vuru?lar? ?ok ?ok daha iyi. Cenk'in GS ve Benfica ma?lar?nda ka??rd?klar? ?yle b?yle de?il
Demba-Mario sonrasi bu baskiyi yasayacagini hepimiz biliyorduk az cok. Ustesinden gelecek karakteri de var ama. Toparlayacak insallah ben inaniyorum.
Sezona nas?l k?t? ba?lad?. 4 ma? 4 gol. Gol krall???n da kafada.
Yorum Yap
-
Aslı Ismail Gorkem Saydam tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Serif Ahmet Saman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEren ile Cenk k?yas g?t?rmez. Eren'in bariz ?st?nl??? bulunuyor. Daha tecr?beli ve bitirici vuru?lar? ?ok ?ok daha iyi. Cenk'in GS ve Benfica ma?lar?nda ka??rd?klar? ?yle b?yle de?il
Sezona nas?l k?t? ba?lad?. 4 ma? 4 gol. Gol krall???n da kafada.
Tirt maclarda baski ortaya cikmiyor. Benfica ve gs maclarindan bahsedildigi icin kotu basladi dedim. Cenk'in ozelligi o son vuruslari asi gibi yapmasi zaten. O maclardaki pozisyonlar kacacak pozisyonlar degildi. Rahat bir Cenk gozu kapali yazardi iki macta da.
Yorum Yap
Yorum Yap