feneri yenersek b?y?k bir viraj d?neriz. yok yenemezsek kurde?an d?keriz.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Mehmet Bi?er tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBa??aka ?ampiyonluk verenden kan al?rlar. Ay?k olsunlar bi zahmet. Affetmem hi? birini
GT-I9515 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
LG-H815 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
R?za ?al?mbaydan nefret ediyorum ..
Sonra d???n?yorum r?za ??k?p deseki ulan siz ge?en hafta 3 yediniz bunlardan dese
Hi? bi be?ikta?l? sesini ??karamaz
Ola ki bu ?ampiyonluk giderse bunun ba? sebebi bu tak?mda Be?ikta?im 11 de oynamay? hak etmeyen bi ka? ?aps?z ve bi ka? ruhsuz futbolcusu y?z?nden
Yorum Yap
-
Aslı Gokhan Yildiz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBi?ey oldu?u yok. 4 puan ?ndesin. Ma? eksi?iyle 1 puan oldu. B?y?k tak?msan ??kacaks?n 4 finali de yenip ?ampiyon olacaks?n. Fenerle ve ya Gs ile ayn? puanda olsak nolacakt? ? ??k?p kazanacaks?n ki normalde de b?yle olmas? gerekiyordu.
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Sorun nerde biliyormusun erken havaya girip sacma sapan puan kaybetmek ve Sampiyonlugu riske atmak.
Yorum Yap
-
?aka maka adamlar senin benim ?dedi?imiz vergilerle ?ampiyonlu?a oynay?p, yeri geldi?inde k?f?r edip yeri geldi?inde gazeteci bile d?v?yorlar.
Taraftarlar? bile yok. ?ampiyon olsalar sokaklarda kim kutlayacak ?ampiyonlu?u?
?L'ye gitseler 1-2 puanla d?necekler.
?tekle itekle nereye kadar kime yarar?
Anlam?yorum arkada? ben bu i?ten hi? bir ?ey.
Ayr?ca R?za yatacak yerin yok.
Ciddi manada s?yl?yorum. Resmen as?lmad?n ma?a.
Camias?z kald?n. Ne stad a??l???na ?a??r?yorlar ne de herhangi bir programa.
Bir insan 3 kuru? para i?in ge?mi?ini siler mi?
Neden koca Be?ikta? camias?nda bir tane daha senden yok?
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Evrim Talan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSevinin sevinin. Efendi Be?ikta?. Oturun sus pus. Sesiniz ??kmas?n d?nen kahpeliklere.
Yorum Yap
Yorum Yap