Biz kazanal?m bir ?ekilde. Farkl? alsak iyi olur ??nk? genel averajlar? y?ksek, ikili averajlar? fenev ile e?it. Belediye tak?mlar?n? sevmiyorum.
Umar?m Fenev ge?er bunlar?. ?L ?n elemesinde de Lyon ile oynay?p fark yerler.
Aslı Mustafa ?lker Devecio?lu tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Biz kazanal?m bir ?ekilde. Farkl? alsak iyi olur ??nk? genel averajlar? y?ksek, ikili averajlar? fenev ile e?it. Belediye tak?mlar?n? sevmiyorum.
Lyon Avrupa Ligi Kupas?'n? alacak diyorsun yani?...
Fenev, ligde sezonu bitirdi. Zaten oyun falan da oynam?yor. Herkes kupay? al?p yaz? bekliyor. Bize kar?? da pislik falan yapabilirlerse avunacaklar. Hepsi bu kadar.
Aslı Sinan Erdal tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Mustafa ?lker Devecio?lu tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Lyon Avrupa Ligi Kupas?'n? alacak diyorsun yani?...
Fenev, ligde sezonu bitirdi. Zaten oyun falan da oynam?yor. Herkes kupay? al?p yaz? bekliyor. Bize kar?? da pislik falan yapabilirlerse avunacaklar. Hepsi bu kadar.
Ba?ak?ehir, 2. s?rada tamamlar ligi.
Uefa'y? al?nca direk grup a?amas?ndan ba?lan?yor san?r?m. Fransa'da lig ???nc?s? ?n eleme oynuyormu?. Lyon'un 3. olma ihtimalide kalmam??. Napoli olur Benfica olur ama Lyon daha ho? olurdu ger?i.
?n eleme oynarlarsa sezonu daha erken.. yani Temmuzun ba??nda a?acaklar. Birde belediye elenince zaten beklenti d???kt? triplerine girilecek.
Kjaer, Skertel, Topal bu ??l?den hangisi g?r?rse g?rs?n b?y?k avatanj?m?z olur. ??nk? bunlar ?eref Bey'e kapanmaya gelecekler sistemleri de (!) ?yle zaten. Bunlar fizikli iyi kapanabilen adamlar in?allah Kweuke ve ?u i?e yaramaz siyahileri biraz zorlar da hakem delikanl? olur verir kartlar?.
Gaziantep son sansi ama ilk yari durgun gecti, 2. yari hareketlendi mac pozisyonlari degerlendiremiyorlar yalniz. Bu macin sonucuna gore Kayseri-Alanya maci renkli olabilir.
Karab?k, tudordan sonra iyice yayd?. Ligi bitirmi?ler. Antep toparlad? gibiydi ama bu ma? ?ok k?t?yd?. B?yle oynarlarsa i?leri zor. Uyku getiren ma??n uzatmas? heyecanl?yd? biraz o kadar.
Yorum Yap