Aslı Ismail Gulturk tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı ?smail Ar? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNeyseki biz iyiyiz. Bizde k?t? olsak tam Anadolu'dan ?ampiyon olmal?k sezon asl?nda.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Sinan ?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ismail Gulturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAyaklar?m?z yere bass?n diyece?im ama sonra bir g?lme tutuyor
Bu seneki ?ampiyonluk, ge?en seneden daha ?nemli. Hem 3. y?ld?z? takaca??z hem uzun zaman sonra ?st ?ste 2. kez ?ampiyonluk elde edece?iz hem de FFP kalkaca?? i?in gelecek sezon daha sa?lam transferler yapabilece?iz. T?m bunlar? unutmadan kenetlenerek yolumuza devam ederiz in?allah.
Yorum Yap
-
R?za ?al?mbay gitti. B?lent Korkmaz "hocam G?khan bana k?f?r etti" demi?ti tak?m? k?me d??t? o sene kendisi gitti, ge?en sene Sivas d??t? gitti. Bu sene Antalya d??me yolunda. BE??KTA?A kim yanl?? yapt?ysa hepsi gidiyor bir bir 2. 3. Liglere. R?za ?al?mbay yoksa fb puan alamaz. ?z?lm??t?r Aziz Y?ld?r?m.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Gecen sene gs daha cokuse gecmeden ?nce eskisehir macina gittim tt arenaya sonra gs arka arkaya 3 macta 2 puan alabildi sadece. Bu maca da gidiyorum amacim sadece totem, ?n?m?zdeki mac da bizim mac. Totemim tutarsa her sene devam edece?im
LG-H815 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
Yorum Yap