Karab?k'?n m?cadelesi ?ok iyi seviyede. En b?y?k s?k?nt? defans kurgusu ?ok dengesiz yoksa ?nde i? yapacaklar yine ikinci yar?. Ba?ak?ehir'in belirleyici kanad? sa? taraf. Bekleri iyi h?cumcu ama savunmas? vasat. Komple Seleznov'un ?zerine oynamaya ba?lad?lar. O da biraz gergin bi tip sakin olmazsa att?r?rlar
Emre serefsizi hakeme baski icin her seyi yapti, 2.yari da yapacak. Hakem insallah etkilenmez, basaksehir futbol disi islere erken basladi. 1 gol yemek bile bu hale getirdiyse 1 de yenik duruma dusseler ne olacak bakalim
Ba?ak?ehir bug?n Fenerbah?e-Kad?k?y ev sahipli?i yap?yor, Seleznov'a da iki defa haks?z yere el verdi ?zg?r Yankaya d?d??? az daha ikinci sar?dan at?lacakt? ?ok itiraz ediyor haliyle. ??karamazs?n da adam seni kar?? kaleye g?t?ren Traore ile beraber iki adamdan biri.
Seleznyov 2'yi atsayd? o zaman puan kayb? ya?ayabilirlerdi, ne yaz?k ki 3-5 dakikal?k bask? ile bile Belediye bunlara istedi?i zaman gol atar. Parampar?a etmemiz laz?m ?u d?nyan?n en gereksiz tak?m?n?!
-pozisyon ?st?nl??? var m? dersen yok
-toplama oynama, pas oyunu var m? dersen yok
-h?cum ad?na etkinlik, varyasyon var m? dersen yok
-g?ze ho? gelen herhangi bir zaman dilimi var m?, o da yok
bu itici tak?m, ite kaka buraya geldi ya ona deliriyorum. 8 ki?i savunma yap, rakip hatas?ndan gol at?p apa?i gibi sava?arak orta sahada zaman ge?ir. Adamlar?n her ma??n? izliyorum, sistemleri ne onu bile ??zemedim.
Yorum Yap