Olcay'?n aciklamarini okudum ?nce ?enol hocaya g?nderme yapm?? ayip etm?? dedim. Sonra a?iklamayi dinledim o anlamda s?ylemedi?ini anliyorsunuz zaten. Neyse Karabuk bir i?e yara ya.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Bahsetti?imiz isimlerin hepsi Be?ikta?'?n bu duruma gelmesinde, Be?ikta?'? sevmemiz de katk?s? olan insanlar. Kimse Be?ikta?'tan b?y?k de?ildir ama, bu g?zel g?nleri ya??yorsak Olcay'?n da, Gomez'in de, Sosa'n?n da, bahsetmeye bile gerek yok R?za-Sergen'?n de pay? vard?r. Bu y?zden biz bir elin parmaklar?n? a?mayacak kadar j?bile yapabildik.
Caner'in agresif bir futbol anlay??? var, Fb'de yaparken ?erefsizdi. Ayn? oyun mentalitesini bizde devam ettiriyor ve ?ok sevildi. Ayn? ?ekilde GG, biz de 10 sene can?n? di?ine tak?p oynay?p Fb'ye gitseydi, Fb seyircisi gibi ta? m? atacakt?k yoksa alk??layacak m?yd?k? Benim futboldan, spordan ve Be?ikta?l?l?ktan anlay???m bu y?nde, fikirlere tabi ki sayg?m var.
Yorum Yap
-
Aslı ?zg?rcan Kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOlcay'? da g?melim, Gomez-Sosa gitti zaten paraya satt?lar. R?za'y? zaten ?oktan g?md?k, ?bo tak?m? aya?a kald?r. Sergen Fb'ye kar?? yatars?n bize k?pek gibi oynat?rs?n. T?mer ?erefsizi hala yorum yap?yor. Ger?ekten Forza'da ki baz? insanlar?n spordan anlad?klar? bu mudur? Nas?l zevk al?yorsunuz ma?lar? izlerken?
Cenelerini tutamiyorlarsa biz b?y?k Besiktasliyiz demeyecekler tepkinin ?z? budur.
Riza calimbay da gomulmezdi mactan sonra 3 tv kanali 2 radyoya baglanip bizi gommeseydi.Hakem hatalariyla sampiyonluk kaciran ,?erefli ikincilik g?ren, bunlar? bizzat bilen adamin Be?ikta? kollaniyor algisi yapmasi yakisiyor mu ?
Hala olcaya kral, efsane falan deniyor , gitti?inin 3.gununde kol basti oynayip 3 lu cektiren efsane. Bi tarafta da geldi?i camiaya sirinlik yapmaya calismamis , kartal pencesi yapmamis , sadece sahada isini yapmis gokhan gonul ve caner var.Ama elbette bunlar elestirilemez cunku karakter meselesidir.
Ne elestirilir ? Agizdan cikan sozler.Kimseyi g?mmeyelim elbette ancak onlar da agizlarindan cikani duysunlar.Olcayi taniyoruz imalari, gondermeleri, medyada gundem olmayi seven biri.Ersun yanalin hakkini verirken senol gunese ince calisirsa o zaman ben b?y?k Be?iktasliyim demeyecek, ben egemen korkmaz gibi profesyonelim diyecek , biz de elestirmicez onu.
Yorum Yap
-
Aslı ?zg?rcan Kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBahsetti?imiz isimlerin hepsi Be?ikta?'?n bu duruma gelmesinde, Be?ikta?'? sevmemiz de katk?s? olan insanlar. Kimse Be?ikta?'tan b?y?k de?ildir ama, bu g?zel g?nleri ya??yorsak Olcay'?n da, Gomez'in de, Sosa'n?n da, bahsetmeye bile gerek yok R?za-Sergen'?n de pay? vard?r. Bu y?zden biz bir elin parmaklar?n? a?mayacak kadar j?bile yapabildik.
Caner'in agresif bir futbol anlay??? var, Fb'de yaparken ?erefsizdi. Ayn? oyun mentalitesini bizde devam ettiriyor ve ?ok sevildi. Ayn? ?ekilde GG, biz de 10 sene can?n? di?ine tak?p oynay?p Fb'ye gitseydi, Fb seyircisi gibi ta? m? atacakt?k yoksa alk??layacak m?yd?k? Benim futboldan, spordan ve Be?ikta?l?l?ktan anlay???m bu y?nde, fikirlere tabi ki sayg?m var.
Yorum Yap
-
?stisna bi ka? futbolcu d???nda , hi?bir futbolcunun taraftar?n tak?m?na besledi?i sevgiyi ve aidiyeti besledi?ini sanm?yorum. .
milyon eorularin kazanildigi bir piyasada b?yle amat?r bir sevgiden bahsetmek sa?mal?k olur zaten..
Ha ?u var tabi; y?llarca oynad???n bir kul?pte o kul?be kar?? bir ba? olu?mas? normal zaten..
Mesela Atiba; y?llar gecsede burada ya?ad?klar?n? unutacagini sanm?yorum.
Olcay burada elinden geleni yapm??t?r ve ?imdi Ts i?in m?cadele ediyor.
Hakeza G?khan y?llarca fb i?in m?cadele etti,?imdi ayn? h?rsl? bizim i?in ?al???yor. .
Tabi her oyuncunun karakteri farkl?d?r. .Kimi R??t? gibi Be?ikta?'a geldi?inde bile fb li oldu?unu s?yler, kimide her gitti?i tak?min ,asl?nda k???k ya?larda taraftar?y?m der ..
Kimi Aykut gibi her ?artta fb yi koruyup kollamaya ?al???r (ma? al?p vermeden bahsetmiyorum)
Kimide R?za gibi en ufak bir menfaat ?at??masinda Be?ikta?'i satar...
Zaman kimin ne oldu?unu eninde sonunda g?steriyor. .
Ve insanlar hakkettikleri de?eri eninde sonunda g?r?yor. .
Yorum Yap
-
Amma olcayi koruma sevdalisiniz, gokhan t?re hoca aciklamasi sonrasi tepki gorurken onu neden korumadiniz.
Olcay bizde faydali isler yapti ama son yarim sezon Besiktas seviyesinin cok ama cok altinda kaldi, trabzona gitti kendini toparladi iyi oynuyor, takimina katki veriyor.
Degerinin altinda, cok ucuza gitti ama sahada daha fazla siritip taraftarda degerini yitirmeden gitti.
Bundan ne bir eksik ne bir fazla, o yuzden efendi efendi topunu oynadigi surece bu taraftar basarili oldugunda sevinir basarisiz oldugunda uzulur ama alttan alttan laf sokmaya falan calismasin, aybaba doneminde de aynisini yapti pasa pasa ozur diledi.
Ortam degisikligi bana iyi geldi de
Farkli hoca farkli sistem ile geri kendimi buldum de
Son donemlerde formsuzdum de
Hatta senol hocanin sisteminde istediklerimi yapamadim de ama guven meselesi ile ucuz bahane uretip sampiyonluk yasadigin hocani hedef tahtasina cikarma
Son yarim sezon gosterdigin performans ile taraftardan tepki gorme noktasina gelmissin sen tutup hoca diyorsun.
Futbolcu agziyla degil ayaklariyla konusacak
Yorum Yap
-
Aslı Sinan ?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOlcay'?n ger?ek y?z?n? yeni mi g?r?yorsunuz? ?ovmen dedik diye biz d??man olanlar vard?. Olcay bulundu?u kab?n ?eklini al?r
Yorum Yap
Yorum Yap