Akhisar'da Tolunay istifa edecek diyorlar. Haftaya Ba?ak?ehir ile oynuyorlar ise iyi olur, kan de?i?ikli?inde genelde puan al?r tak?mlar merakla bekliyorum.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Ts ilk devre 16 ma?ta 18 puan alm??t?. .
ikinci devre 9 ma?ta 23 puan ald?lar. .
Demek ki ilk devre bi 7-8 puan daha alsalard? ?imdi ?ampiyonluk potasindalardi..
Ancaak Ts seneyd bu ba?ar?y? s?rd?rebilir mi ??pheli. .
??nk? ?uanda Ts bask? alt?nda de?il. .Ama seneye ?ampiyonluk bask?s?nda ne yapar o zaman g?rece?iz. .
Yorum Yap
-
Aslı Tayfun Polat tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYar?n zor ama ?n?allah Adana Akhisar'? yener.D??me potas?ndan uzakla?mas?nlar.
Milli ma? sonras? Ba?ak?ehir Akhisara gidecek.
Bu hafta biz kazan?p di?erleri puan kaybedecek.Adanan?n yenmesi ?ok iyi oldu.
Ba?ak?ehire kimse yatamaz d??me korkusuyla.
Yorum Yap
-
Trabzonun yenmesi bence iyi olmadi.Gs basaksehir macina kadar kazansa iyi olurdu zaten anadolu takimlari basaksehir maclarina motive olmuyor gs puan alirdi belki.
Olcay da orda kendini paraliyor, cunku trabzonlular ilk gitti?inde mirin kirin etmi?ti, 2020 ye kadar 1.7 milyon garanti paradan sozlesmesi var tabi ki cosacak ,burda her sene yarim sezon yuruyen bendim sanki.Rabbine sukrediyormus ben de sukrediyorum babeli aldigimiz icin.
Yorum Yap
-
Tribun DergiOnaylanm?? hesap @tribundergi 1 min1 minute ago
SON DAK?KA - Tolunay Kafkas ile Akhisar Belediye yollar?n? ay?rd?.
Ba?ak?ehir ma?? ?ncesi iyi oldu bu.
Yorum Yap
-
Hayat, Olcay ?ahan'in, ?enol G?ne?'i kendisine g?ven vermemeyle su?lamas? kadar ironik ve komik.
Seni bizden g?nderme karar? alan kisilerden Allah razi olsun, ?aklaban herif!
Ben neden ?alim atamiyorum, hizim yok, gucum yok, ?ut cekemeyen k?t?r?m?n biriyim, teknigim yok, presten baska bir sey bilmem demiyor, sadece ?ene calisiyor herifte. Lan sen kimsin be adam da bu ulkenin en buyuk futbol degeri ?enol G?ne?'i diline doluyorsun, ahmak!!![emoji28] [emoji23]
Yorum Yap
-
Aslı Levent.Sahin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTrabzon ?ampiyon falanm? oldu yada bi?eymi ka??rd?k,ba?kanlar? bu g?nlere gelmek i?in ?ok u?ra?t?k falan diyor?
Yorum Yap
Yorum Yap