Ts'nin stad g?zel g?r?n?yor ama Ts en son ne zaman bir derbi ma?? ald? ben hat?rlam?yorum. Yenerse s?priz olur benim i?in, son zamanki form durumlar?na bakarsak iki tak?m?nda yenmeleri s?priz olmaz ama Ts i?te..
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Erkan ?nsalan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTs'nin stad g?zel g?r?n?yor ama Ts en son ne zaman bir derbi ma?? ald? ben hat?rlam?yorum. Yenerse s?priz olur benim i?in, son zamanki form durumlar?na bakarsak iki tak?m?nda yenmeleri s?priz olmaz ama Ts i?te..
Yorum Yap
-
GS'nin mutlaka puan kaybetmesi gerekiyor. Igor Tudor cok iyi bir hoca, mac oynadikca dogru 11'i bulacak ve iyi bir hava yakalayip matematiksel olarak sampiyonlugu kovalayacaktir.
Bakin bugun tek stoperle cikti, yarin Podolskiyi asil mevkisi olan sol bekte deneyecek, Sneider en iyi oynadigi yer onlibero, Selcuk hakki olan stoperde oynatacaktir.
😁
Xiaomi Mi5 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Erkan ?nsalan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTs'nin stad g?zel g?r?n?yor ama Ts en son ne zaman bir derbi ma?? ald? ben hat?rlam?yorum. Yenerse s?priz olur benim i?in, son zamanki form durumlar?na bakarsak iki tak?m?nda yenmeleri s?priz olmaz ama Ts i?te..
LG-D855 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Cem Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbu netsporun g?ncel adresi neresi yahu ?
Yorum Yap
Yorum Yap