6 haftada 3 galibiyetleri var. Biri son dakika gol?yle, ikisi rakibin d?nyalar ka??rd??? ma?. Ge?en hafta Osmanl?'n?n bu hafta Alanya'n?n siyahileri az ?ansl?-becerikli olsa fark ?u anda en az 8'di.
Bu fazla havaya girmeyi ben cidden anlayam?yorum. Fikst?rleri bize g?re inan?lmaz kolay ayr?ca rahatlayan anadolu tak?mlar?n?n k?yak ge?ebilece?ini d???n?yorum. Bizim ilk tak?lmam?zda ( ki ?ok muhtemel g?r?n?yor yak?n zamanda) medya da birle?ir arkas?nda ikinci leicester r?yas?, anadoludan bir ?ampiyon daha diye. Daha ?ok ma? var ve bizimkiler inan?lmaz zorlu onlara g?re.
Ba?ak?ehir 'in beni tek endi?elendiren k?sm? ?ans?. .
Son dk golleri,rakiplerin ?ok net pozisyonlar? harcamas? vs..
Bel?zo?lu bi ka? hafta oynamazsa Ba?ak?ehir ma? kazanamaz. .
Her?eye ra?men i?i ciddiye almak laz?m. .son 7 haftada ?ok zor ma?lar?m?z var..
Ba?ak?ehir'in ma?lar?
Konya
Karab?k
Akhisar
Gs
Rize
Be?ikta?
Antalya
Gen?lerbirli?i
Trabzonspor
Adana
Kayseri
Aslı Ilker Arslan tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Bu fazla havaya girmeyi ben cidden anlayam?yorum. Fikst?rleri bize g?re inan?lmaz kolay ayr?ca rahatlayan anadolu tak?mlar?n?n k?yak ge?ebilece?ini d???n?yorum. Bizim ilk tak?lmam?zda ( ki ?ok muhtemel g?r?n?yor yak?n zamanda) medya da birle?ir arkas?nda ikinci leicester r?yas?, anadoludan bir ?ampiyon daha diye. Daha ?ok ma? var ve bizimkiler inan?lmaz zorlu onlara g?re.
Tapatalk kullanarak iPad arac?l???yla g?nderildi
Nasil kolay ya? Konya, Karab?k, Antalyaspor, Trabzonspor, Galatasaray, Be?ikta?. Kolay dedi?iniz di?er takimlarda hepsi can derdinde.
Yorum Yap