Aslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
gs'nin mental olarak Antalya ma??na haz?r olamayaca??n? ve puan kaybedece?ini d???n?yorum. Podolski de yok cezas?ndan ?t?r?. Eto'o olsayd? ma?lubiyetleri ka??n?lmaz olurdu derdim. Antalya, UEFA iddias?n? s?rd?rmek i?in kendisine en yak?n 2 tak?mdan birini yenmek zorunda. Onlar i?in de ?ok ?nemli bir ma? olacak k?saca.
fb, art?k T?rkiye Kupas?'n? d???n?yor sadece. Osmanl? ma??nda da kaybederlerse ?a??rmayaca??m; ama bu kez kazanacaklar?n? d???n?yorum.
Ba?ak?ehir'in de galip gelece?ini d???n?yorum. Alanya'dan deplasman dezavantaj?ndan ?t?r? ekmek ??kmaz.
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Dedeler tarafından Gönderilmiş Mesajı göstergs antalya deplasman?nda puan kayb? kesin olur.
fener kendi sahas?nda osmanl? y? yenemez.
yenemezse stat kar???r
o y?zden feneri kazand?r?rlar.
ba?ak?ehir alanya kar??s?nda ?retken olmak zorunda. ??nk? art?k ?amp. 2 aday?ndan biri.
eskisi gibi yaslan geriye 2-3 konrta atakta i?i bitir yapamazlar.
bu da onlara problem olacak.
puan kayb? bekliyorum ba?ak?ehirden.
Yorum Yap
-
Aslı Kutbettin Kilic tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Dedeler tarafından Gönderilmiş Mesajı göstergs antalya deplasman?nda puan kayb? kesin olur.
fener kendi sahas?nda osmanl? y? yenemez.
yenemezse stat kar???r
o y?zden feneri kazand?r?rlar.
ba?ak?ehir alanya kar??s?nda ?retken olmak zorunda. ??nk? art?k ?amp. 2 aday?ndan biri.
eskisi gibi yaslan geriye 2-3 konrta atakta i?i bitir yapamazlar.
bu da onlara problem olacak.
puan kayb? bekliyorum ba?ak?ehirden.
azizi protesto edenlere saldiriyorlar susturuyorlar yani stad dolu olsada fark etmez..
adamlar genis, gfb macta anadolu gfb nin pankartini caldiktan sonra ters tutup pankart gitti d?t gitti diye bagiriyor
saldir anadolu gfb (azizci tayfa)
Yorum Yap
Yorum Yap