5.haftada gs yi yendikten sonra bu sene ba?ak?ehir ve osmanl?sporla ?ampiyonluk yar???na girece?iz san?r?m
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Mehmet Can Arpak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDevrede rvpyi alir kesin. 38 gibi adam.kulubede formayi giymis hazirdi ama nedense olmadi degisiklik.
Orta sahadan birini cikartirsa bursa daha onde karsilayabilir kontradan da atabilir.
Skertel neustadter ikilisi patlamaya hazir bomba gibi
Yorum Yap
-
Bu sene ciddi ciddi tek rakibimiz kendimiz..
Bursa le? 2 pas yapam?yor; ama ona ra?men ?nde. Hesap edin fener ne halde.
Sow gibi adam u? santrofor oynat?l?yor. Golden sonra Van Persie ?s?nmaya gitti. Eyvah dedim uyand?, erken de?i?iklik yapacak; ama yapmad?.
Alper sahada yok. Ozan felaket. Ayr?ca Ozan'?n kendini yere at?p faul bekledi?i, akabinde bursal? oyuncuya yap?lan faulden sonra Josef yerdeki oyuncuya resmen tekme sallad? "Pepe vari" En az sar? kartt? bence.
Son Not : bursan?n forveti Kubilay takibe al?nmal?..
Yorum Yap
-
Aslı Guray Gunal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ceyhun Kavrayici tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBursan?n kalecisi Harunu uzun s?redir be?enen bir tek ben miyim?
Yorum Yap
-
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu sene ciddi ciddi tek rakibimiz kendimiz..
Bursa le? 2 pas yapam?yor; ama ona ra?men ?nde. Hesap edin fener ne halde.
Sow gibi adam u? santrofor oynat?l?yor. Golden sonra Van Persie ?s?nmaya gitti. Eyvah dedim uyand?, erken de?i?iklik yapacak; ama yapmad?.
Alper sahada yok. Ozan felaket. Ayr?ca Ozan'?n kendini yere at?p faul bekledi?i, akabinde bursal? oyuncuya yap?lan faulden sonra Josef yerdeki oyuncuya resmen tekme sallad? "Pepe vari" En az sar? kartt? bence.
Son Not : bursan?n forveti Kubilay takibe al?nmal?..
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBence harun avaraj siradan bi kaleci.
Ara sirada dev bir kova.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Can Arpak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBursada batalla cidden kaliteli adam, kafayi bile cok guzel vurdu. Tam alex gibi adam
Yorum Yap
-
Aslı Arda Se?me tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ceyhun Kavrayici tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBursan?n kalecisi Harunu uzun s?redir be?enen bir tek ben miyim?
Yorum Yap
Yorum Yap