Yine mi 17 att?lar
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Ben bu kadar ezik bir ?s ?ok uzun zamand?r g?rmedim. Oyun olarak le? olur. Yenilir, 4 yer, 10 tane pozisyon verir; ama 1-0 ?nde iken ?nce 3. defansif orta saha hamlesi, sonra da 3. stoper ile ligin en dandik tak?mlar?ndan birine 10 ki?i kale ?n?ne otob?s ?ekmek, ceza sahas? ?n?ne kadar ?ekilip basmadan savunmaya ?al??mak, b?y?klerde ?ok nadir g?r?len bir ezikliktir. Tudor bunlar? anadolu tak?m? yapacak.
Bir s?z?m de Necati denen kendini yorumcu sanan arkada?a. ?lk yar? "?s ??yle de?i?mi?, ?s de ??yle de?i?imler olmu?, sabri ??yleydi b?yle u?ar olmu?" minvalinden 45 dakika aral?ks?z b?d? b?d? yapt?.
2. yar? ne oldu say?n Necati Bey. Surat?n?n halini g?rmek isterdim.
Son olarak
?AMP?YON BE??KTA? ??TE O KADAR!..
Yorum Yap
-
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNazifo?lu : Be?ikta? ma??na kadar Hocam?z?n dokunu?lar? artacakt?r
Yorum Yap
-
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNazifo?lu : Be?ikta? ma??na kadar Hocam?z?n dokunu?lar? artacakt?r
Yorum Yap
-
Aslı Semih Ba?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNazifo?lu : Be?ikta? ma??na kadar Hocam?z?n dokunu?lar? artacakt?r
Yorum Yap
-
Aslı Levent.Sahin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNazifo?lu : Be?ikta? ma??na kadar Hocam?z?n dokunu?lar? artacakt?r
Adam zaten 3. defansif orta saha ile 3. stoperi alarak dokundu dokunaca?? kadar
Yorum Yap
-
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Levent.Sahin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNazifo?lu : Be?ikta? ma??na kadar Hocam?z?n dokunu?lar? artacakt?r
Adam zaten 3. defansif orta saha ile 3. stoperi alarak dokundu dokunaca?? kadar
Yorum Yap
Yorum Yap