Aslı Sami Akta? tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Mehmet Can Arpak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSeviyorum sergeni, insallah iyi bir hoca olur ve bir gun besiktas teknik direktoru olur ve beraber sampiyonluklar yasariz. Boyle de guzel bir videosu var
https://twitter.com/BlackEA10/status/830838346993778688
Ben de yeni nesilden olmama ra?men yeni nesilde efsaneleri anl?k olaylarla kolay harcamak gibi bi sorun g?r?yorum. Birilerini kolay be?ikta? d??man?, hain ilan ediyoruz. Yak??m?yor. Bir an ?nce bu i?e son verip k?r?p ?zd?klerimizin g?nl?n? almal?y?z.
Yorum Yap
-
Aslı Caner Balkaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAhmet cakar senin allah belani versin!!!!Allah belani!!!!!!Bizim ma?takine penalti deģil diyor adisin!
SM-G900FQ cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
SM-G900H cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Ozcan Yilmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterO degilde gs ile acaip ta...ak geciyolar beyaz futbolda...badi riekerink ))))
Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
ben ba?ak puan kaybederse ?a??r?r?m a??k?as?, gs de ?ok zor. fb biraz m?mk?n g?z?k?yor ama bursa ?ok le? belki derbi sonras? psikoloji ile kaybedebilirler...
?s kar??s?nda Sergen-Varela-Riekerink ??l?s?ne g?veniyorum
fener dep her t?rl? s?k?nt?da zaten
Ekmek ??kabilir de, ??kmayabilir de
?aka bir yana ekmek ??kt? m?? puan fark? ayn? oldu?una g?re ??kmam?? bak hakl?ym???m
Yorum Yap
-
Aslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
ben ba?ak puan kaybederse ?a??r?r?m a??k?as?, gs de ?ok zor. fb biraz m?mk?n g?z?k?yor ama bursa ?ok le? belki derbi sonras? psikoloji ile kaybedebilirler...
?s kar??s?nda Sergen-Varela-Riekerink ??l?s?ne g?veniyorum
fener dep her t?rl? s?k?nt?da zaten
Ekmek ??kabilir de, ??kmayabilir de
?aka bir yana ekmek ??kt? m?? puan fark? ayn? oldu?una g?re ??kmam?? bak hakl?ym???m
Olsun Koray abi. Ligin boyunu bir hafta daha k?saltt?k. 8 ma? i?erde 6 d??arda. Di?erlerinin 7-7
Yorum Yap
-
Bizim ma?a kadar beklerler diye tahmin ediyordum. Derbide alacaklar? ters bir sonu?ta zaten havlu atacaklar? i?in d???nmeden kovarlard? Riekerink'i. Bu, bizim i?in iyi mi oldu, k?t? m? bilemiyorum. Kim gelecek ve nas?l bir sistemle tak?m?n? sahaya ??karacak; bunlar? g?rd?kten sonra karar verebiliriz ancak. Yine de istemezdim Riekerink'in ?u an kovulmas?n?.
Yorum Yap
Yorum Yap