?ve ?ve bitiremedikleri ci?erciyi bir ay i?inde yerin dibine sokacaklar bak?n g?r?n.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Mehmet Can Arpak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAdam iki ki?i aras?ndan s?yr?lm?? kaleye gidiyor faul ve sar? vermiyor. Gs bok gibi ?u ma?tan da ?? puan al?rlarsa yaz?k olur
Yorum Yap
-
Aslı Ertan Sar?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBug?n Bursa kazan?r fb taraftar? olay ??kar?r en az 2 ma? seyircisiz cezas? al?rlar Volkan Demirel falan kadro d??? kal?r gibime geliyor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Ertan Sar?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBug?n Bursa kazan?r fb taraftar? olay ??kar?r en az 2 ma? seyircisiz cezas? al?rlar Volkan Demirel falan kadro d??? kal?r gibime geliyor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
d?n k?rm?z? yosmalar?n ma??n?n b?y?k bir k?sm?n? izledim abart?lan futbol bu mu? dede futbolu oynuyolar resmen bruma ve arada s?rada sneijder hari? vasat?n ?st?nde oynayan top?ular? yok ama ma?? yorumlayan spikerlere baksan sahada ki gs de?il d?nyan?n en iyi pas tak?m?. adamlar?n (adam dedim pardon) tek plan? bo? bulduklar? yosmaya pas at?p bi ?ekilde bala g.te gol bulmak
Yorum Yap
-
bu futbol tahmininde kalbine ilk do?an? oynayacaks?n arkada?. gen?ler alanya ve adana gaziantep banko beraberlik dedim ilk ?nce.sonra de?i?tirdim fikrimi adana ve gen?ler kazan?r yapt?m. berabere kald?lar. yaln?z haram oyunlar iddia felan de?il ?u digit?rk optalig tahmin yar??mas? var .gs ma??n? digit?rkplay den izleyecektim olmad? .
Yorum Yap
-
Tek rakibimiz yine Fener bu sezon. GS'nin t?m ma?lar?n? izledim. Karab?k ma??n? tamamen ?ok b?y?k ?ansa ald?lar. Akhisar'dan zaten kimsenin umudu yoktu. Paf'la ??ksalard? yine al?rlard?. Akhisar sonu?ta.
Kayseri ma??nda da teknik direkt?r hatas?yla puan alabildiler. ?lk yar? ortasahay? GS'ye vermeselerdi puan almalar? imkans?zd?. S?rf Umut'u oynatma ad?na gitti 1 puan. Olsun.
Fener'in kadrosu daha derin ve daha kaliteli GS'ye g?re. Defans? sa?lam. Kaleci idare eder. Ma? verir ama ma? da kurtar?r. Ortasahas? defansif a??dan kuvvetli. Lens ve Sow iyi oynarsa 2-3 hafta kalana kadar ?eki?ir, al?r?z yine kupay?.
Bug?n Kjaer ve Topal yok ama al?r yine Fener. Bursa t?rt.
Yorum Yap
Yorum Yap