kaleyi bulan ilk toplar? gol olur ?imdi bunlar?n, kayseri ilk 10dk uyutsa s?per olur.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Mehmet Fatih Erdo?an tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Evrim Talan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Fatih Erdo?an tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAranizda karabuk maglubiyetini dusunup hic mi kafasini taslara vuran yok..sahsen benim psikolojimi bozuyor dusundukce bu kacan 3 puan..ligi 10 hafta kala bitirecektik belki de..
Yorum Yap
-
Valla hi? karab?k ma?? i?in kafam? duvarlara vurmuyorum, ma?? haketmedik zaten. Kaybetti?imiz i?in ?z?ld?k tabiiki ama rakipler bize pek yakla?amad?, buda sevindirici. Biz kaybedip rakipler kazansayd? daha ?ok ?z?l?rd?m..Ki liderlik bile gidebilirdi..Bu gsnin ?ampiyon olma ihtimali falanda yok..
Yorum Yap
-
Aslı Sinan Isik tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Fatih Erdo?an tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Evrim Talan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Fatih Erdo?an tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAranizda karabuk maglubiyetini dusunup hic mi kafasini taslara vuran yok..sahsen benim psikolojimi bozuyor dusundukce bu kacan 3 puan..ligi 10 hafta kala bitirecektik belki de..
Bu ma? da b?yle biterse ben ?ok mutlu olurum.
En fazla Fener kazan?yor gibi g?r?n?yor ama kazansalard? 9 puan birden kazanacaklard?.?imdi sadece 1 puan.
Yorum Yap
Yorum Yap