Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSezgin, ba?kan ba?lasa bize 50 - 100 bi?eyler, CL'i ald?r?r?z.
Yorum Yap
-
Net ofsayt ekran g?r?nt?s? aldim
http://i.hizliresim.com/by5yV8.jpg
Aslı Sezgin Ye?ildal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu etoo Antalya stad?nda taraftar aras?nda maci seyrediyor
-
Aslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSezgin, ba?kan ba?lasa bize 50 - 100 bi?eyler, CL'i ald?r?r?z.
Yorum Yap
-
Aslı Ertan Sar?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı göster60 gibi Cengiz - Doka
65-70 gibi Cikalleschi - Mustafa ve yine 70.dakika civarlar?nda Emre - Holmen hamleleri gelmeli. Ba?ak?ehir hafta aras? ?ok efor harcad? diri kalmal? hep sahada bu hamleler ?art dilerim oyundan d??ene kadar beklemez Abdullah hoca.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Mustafa Cenan Ad?g?zel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFener kazan?rsa kupon geliyor 250 lira al?yorum. Ama Ba?ak?ehir gol atm??ken Fener'in kazanmas?na i?im el vermiyor ve istemiyorum. Napmam laz?m acil yard?m
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ben de 200? alcam fener al?rsa. Alsa da almasa da fenere k?f?r etme sebebi..
Yorum Yap
-
Aslı Kemal Erce Avaroglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu hakemde var bi s?k?nt? . 2. Yar?ya tembihli girmi? belli
Yorum Yap
Yorum Yap