Sergen'den 1 puan bekliyorum.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Batu.Kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Murat Er?nl? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterO?lum Kas?mpa?a haftaya fb yede saklay?n
Yorum Yap
-
R?zen?n yen?lmes? akh?sar?n yenmes? ?y? oldu. Haftaya akh?sar b?ze kars? b?razdaha rahat c?kaken r?ze gs ye dahada cok kast?racak. Ayr?ca r?ze kaybett? bugun kayser? ?c?n b? mot?vasyon daha oldu. Had? kayser? b? beraberl?k yeter.
Ama gs n?n bugun net b?r skorla gececeg?n? dusunuyorum. Tahm?n?m 3-0 veya 4-1
Yorum Yap
-
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Batu.Kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Murat Er?nl? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterO?lum Kas?mpa?a haftaya fb yede saklay?n
Yorum Yap
-
Karab?k ma?? beni ?ok ?zm??t? bu y?zden o g?nden beri foruma girmemi?tim. O ma?ta ?zellikle ilk yar? iyi oynam??t?k, ve yine o yar?da kalemize ?ok da yakla?amam??lard?. maalesef ikinci yar? ilk hatadan gol? yedik ve duran toptan iki farkl? geriye d??mek olumsuz sonucu getirdi.
Cenk ve taliscan?n oyun i?i organizasyonuna hi? girememesi t?m ma?larda bizi eksik oynat?yor. Ve t?m y?k ?zellikle q7nin kanad?na biniyor. ?zellikle deplasmanlarda Cenkin yerine abou, taliscan?n yerine tolgayla oynamal?y?z. Bu ?ekilde top bizde daha ?ok kalacakt?r.
O?uzhan?n da verimsiz olmas? kaleciyi saymazsak neredeyse 7 ki?i oynamam?za sebep oluyor. Hocan?n bunu g?rd???n? d???n?yorum.
Neyseki ibb yenildi ve haftay? hasars?z atlattik. Tak?m?m?z?n gsyi arenada yenece?ini d???n?yorum yeterki sacma bir golle geriye d??meyelim. Karab?k ma??n?n telafisi b?yle olur.
Yorum Yap
Yorum Yap