Aslı Sezer Sa?lam tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Onur Karaca tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?eytan evet videosu ?eker ekranda futbola siyaseti bula?t?r? ama irfan de?irmenci ki?isel hesab?ndan att??? twit y?z?nden kanal d den kovulur. ?eytan korunup kollan?yor, tff ba?kan? olmas? banko bana g?re. yorumlar?n? dikkate almay?n
Do?an Grubu: H?rriyet, CNN T?rk, Kanal D'de falan Hay?r diyecek daha ?ok personel vard?r. ?imdi onlar da a??klama yapmaktan korkacaklar m? yani? Koca koca yazarlar fikirlerini belirtemeyecekler mi?
Ne korkmu?sun be Do?an?
Yorum Yap
-
Aslı Ihsan.Ozturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterD?n bu renkliler bize g?l?yorlard?..?u an herkes bize sald?rmaya ba?lad?..En do?rusu hi? umursamamak..B?rakal?m ne halt ederse etsinler..
Aslinda fikret ormanda susup bunlara cevap vermeyerek iyi yapiyor
Bakin gs'nin sesi bile cikmiyor sanki dersin ulkeyi terketti sinsiler yine bu karmasa onlarin isine yarayacak gibi
Yorum Yap
-
Aslı Mahmut Zabit Kara tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen mi ?ok yanl? bak?yorum acaba? Sivok'un eline ?arpan top penalt? olamaz. Kjaer ise kolu kapal? olsa da topun gidi? y?n?ne m?dahele edecek ?ekilde hamle yap?yor bence penalt?.
Yorum Yap
-
Aslı Mahmut Zabit Kara tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen mi ?ok yanl? bak?yorum acaba? Sivok'un eline ?arpan top penalt? olamaz. Kjaer ise kolu kapal? olsa da topun gidi? y?n?ne m?dahele edecek ?ekilde hamle yap?yor bence penalt?.
Bursa'n?n pozisuonu ise penalt? de?il,adam?n eli v?cuna komple yap???k.
Biraz yanl? bakt???n? d???n?yorum,?ahsi fikrim.
Yorum Yap
-
Sinan sen nasil bi taratiksin ya..Ulan o kazand???n para s?rf yalakaliktan.
Toplasan bi kac kelime ,kelime hazinesi olmayan adamlar milyonlarca para kazan?yor. .
Neymi? "Fb ilk yar? iyi oynam?? ,hakem 2 puan?n? gasp etmi?"
Ertem Be?ikta? deyince "evet Be?ikta??n da verilmeyen penaltisi falan var ama Be?ikta? k?t? oynad?. .
Ulan mal Be?ikta? kotu oynayinca hakemin onun aleyhinde karar vermesi mi gerek..
?yi oynar?m k?t? oynar?m o benim sorunum hakemin de?il ki.
Hep diyorum en b?y?k zarari Be?ikta?li oldu?unu iddia eden insanlardan ald???mizi..
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Kutbettin Kilic tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAbi bunlar basak sampion olsun die ugrasiyor. Hic bunlara bulasmamsk lazim.
Bizim bu seneki dusmanimiz bunlar degil. Bunlar cop.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bizimkilerin aciklama yapmamasi iyi oldu.
Bunlarin bize bu kadar sarmasi normal degil. Biseyler var.
aykut bizim mactan sonra vs. Hepsi tek bi yerden talimat almis gibiler.
Ki bunlarin hocasi kendi tassarufu ile Bjk falan diye konuscagina inanmiyorum ben.
Yorum Yap
-
Yorum Yap
-
Aslı Tevfik Akp?nar tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mahmut Zabit Kara tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen mi ?ok yanl? bak?yorum acaba? Sivok'un eline ?arpan top penalt? olamaz. Kjaer ise kolu kapal? olsa da topun gidi? y?n?ne m?dahele edecek ?ekilde hamle yap?yor bence penalt?.
Bursa'n?n pozisuonu ise penalt? de?il,adam?n eli v?cuna komple yap???k.
Biraz yanl? bakt???n? d???n?yorum,?ahsi fikrim.
Yorum Yap
Yorum Yap