Beinsport mac ozetlerine FB'ye yapilan butun faulleri koymus. Ulan ne agladilar ya.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAtifta saolsun. Tum ataklari hic etti.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAtifta saolsun. Tum ataklari hic etti.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bu bilinen iyi olmayan bi hoca. Yada sole solim eldekine gore oynayan adam degil.
Yorum Yap
-
Birincisi ntvspora mail yoluyla mi ula??l?yor art?k bilmiyorum ama r?dvan denen ?mr? billah yolu sereften ge?memi? adam?n ben Be?ikta? ma?lar?n? yorumlamasini istemiyorum. Sadece kendi can? yand???nda federasyona giydiren ama Be?ikta?'a yap?lanlara gelince yorumlar? "olur ?yle" k?vam?nda kalan bir herifin i?i yok orada.
?kincisi bir elin parma?? istisnalar d???nda iki camia aras?nda b?y?k bir etik fark? var diye d???n?yorum bu konuda da tutam?yorum pek kendimi. Bize ?ok a??k ofsayttan gol att?lar oral? olmad?k bak?n bu ma?ta ahlaks?zl?k var dedik. D?n aksam penalt?m?z calinmadi calinsa ma? b?y?k ?l??de bize d?necekti biz tak?m niye kosmadi niye formsuzdu niye boyleydiler diye d???nd?k.
Bizi b?rak eksik Bursa'ya bile g?zle g?r?l?r bir hakimiyet kurmaktan aciz tak?m g?ya hak hukuk ad?na konu?up puan?m?z ?al?nd? diyor. Sen d?n aksam bize verilmeyen penalt?ya kahkaha atarsan bug?n kalk?p aglamayacaksin .
Yorum Yap
Yorum Yap