beraberlik iyi, ben bu ma?a banko febe g?z?yle bakm??t?m. nakoulma ve welliton dan ba?ka oyuncular? yok ?ok k?t? bir tak?m kayseri, yine d??memeye oynar bu sezon
adamlar?n 2 bekinin gitmesi bu kadar m? etkilemi? ya. 3. s?n?f tak?m olmu? bunlar. ben fenerle yar???r?z diye d???n?yorum ama b?yle giderlerse ge?en seneki gs'den bile daha k?t? durumlara d??ebilirler.
Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
adamlar?n 2 bekinin gitmesi bu kadar m? etkilemi? ya. 3. s?n?f tak?m olmu? bunlar. ben fenerle yar???r?z diye d???n?yorum ama b?yle giderlerse ge?en seneki gs'den bile daha k?t? durumlara d??ebilirler.
Adamlarda oyunu kuran, di?er futbolcularla ba??r?p ?a??r?p h?rsland?ran ,hakem ?zerinde bask? kuran , orta a?an, ?st?ne bir de gidip gol asist falan yapan adamdk o ikisi abi. Belliydi b?yle olacaklar?.
Aslı Bar?? Can Erarslano?lu tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Bu sene rakibimiz gs olcak anla??lan
Sent from my iPhone using Tapatalk
?u kupada izledi?imiz Gs bizim rakibimiz oluyorsa bu lig bitmi? demektir ciddiyim.
Bu kadar k?t? futbol oynayan tak?mlarla yedeklerimiz bile rahatl?kla rekabet edebiliyorken bence hi? ?anslar? yok.
Bu y?l normal ?artlarda 25. haftaya 8-10 puan ?nde girmemiz laz?m. 30. haftada da i?in bitmesi gen? tak?m oyuncular?n?n tamamiyle ligi devam ettirmesi ve tecr?be kazanmas? gerekli.
Ne Fenerbah?e ne Galatasaray Lig Tv vs olaya kar??mazsa 25. haftaya kadar g?t?remezler i?i.
nas?l olur bu kadar ?abuk gol yenir mi diye ?zetleri izleyecektim ta ki hakan kutluyu g?r?nceye kadar. sonra vazge?tim. bu kadar kalibresiz adamlar nas?l en ?st ligde g?rev yapabiliyor anlamak zor. sadece ucuz olmas? (ki ucuz mu bilmiyorum) tak?m?n ba??na getirmek i?in yeterli bir sebep mi?
Aslı Serhat Senel tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Bar?? Can Erarslano?lu tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Bu sene rakibimiz gs olcak anla??lan
Sent from my iPhone using Tapatalk
?u kupada izledi?imiz Gs bizim rakibimiz oluyorsa bu lig bitmi? demektir ciddiyim.
Bu kadar k?t? futbol oynayan tak?mlarla yedeklerimiz bile rahatl?kla rekabet edebiliyorken bence hi? ?anslar? yok.
Bu y?l normal ?artlarda 25. haftaya 8-10 puan ?nde girmemiz laz?m. 30. haftada da i?in bitmesi gen? tak?m oyuncular?n?n tamamiyle ligi devam ettirmesi ve tecr?be kazanmas? gerekli.
Ne Fenerbah?e ne Galatasaray Lig Tv vs olaya kar??mazsa 25. haftaya kadar g?t?remezler i?i.
Bende Nisan'da ?ampiyonluk gelir diyordum ama geri ?ekiyorum.Bence son haftaya kadar ?ampiyonluk yar??? s?rer.Ba?ak?ehir son haftaya kadar bizi zorlar
Aslı ?ner Mert ?zsoy tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
beraberlik iyi, ben bu ma?a banko febe g?z?yle bakm??t?m. nakoulma ve welliton dan ba?ka oyuncular? yok ?ok k?t? bir tak?m kayseri, yine d??memeye oynar bu sezon
Yorum Yap