Mobese levent konu?tu mu hahaha
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Tuba G?rel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAhmet calik ramos yeni ald?g?m?z rodrigueste ronaldo be kardesim ???? Ulan sizin maglubiyetiniz beni sevindirince bike k?z?yorum o kadar nefret ediyorum ?u klupten fahi?eler
Yorum Yap
-
karab?k'?n santrforu bu ligde i? yapar. Sol bekleri de efsane top oynad?. ma? boyu oynad??? oyuna yak??t? o asist. Harika kesti. Galatasaray ge?en hafta da ?ansla kaznd?. ?yi bir bek oldu?u zaman Osmanl?'daki o slav bebe, ge?en hafta 3 gol pozisyonunu mundar etse de skubic, bu hafta latovlevic galatasaray?n kanad? h?cum olarak da savunma olarak da perte ??kar?yor. ?ok b?y?k zaaflar?.
Son olarak da Ahmet ?al?k'tan b?y?k tak?m stoperi olmaz.
Yorum Yap
-
Bu ak?amki Fb-Ba?ak?ehir ma?? hakk?nda;
Bana g?re bizim i?in en g?zel sonu? beraberliktir.
Bir arkada??ma g?re ise Fb'nin yenmesi bizim i?in en g?zel sonu?mu? ! Kesinlikle kat?lm?yorum,fb yenerse gaza gelir,ba?ak?ehir ile puan fark?n? 4'e indirir,zirveden kopmam?? olur.
Bizim fanatik bakkal abimin dedi?i ise;Kesinlikle ba?ak?ehir kazans?n diyor.Ba?ak?ehir kazans?n ki;Fb ile Ba?ak?ehir aras?ndaki puan fark? 10,?ayet biz yenersek fb ile puan fark?m?z 9 olsun,fb zirveden iyice kopsun diyor.
Sizin d???nceniz nedir ? Bu ak?am ma? nas?l bitsin ?
Yorum Yap
Yorum Yap