Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Osmanl?'n?n afrikal?lar? ?yle b?yle de?il acayip adamlar. Ben hem toplu hem topsuz oyunda bu kadar sald?r?p ?s?ran, basan ve topu ald? m? dikine giden bir tak?m g?rmedim. Yorulmak nedir bilmiyor adamlar ya. Badou ndiaye ile umar aminu g?z?m kapal? al?r?m tak?ma. Sene sonu ?o?u futbolcusuna iyi teklifler gelecektir avrupadan filan..
Yorum Yap
-
Aslı ?lker Uysal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterilk yar?da fi??ek gibi ortasahadan f?rlayan elaman kimdi ? spikersiz linkten izledi?im icin farkedemedim kim oldu?unu.h?seyin bold gibi deparlad? eleman
Yorum Yap
-
?u ma?a bak?nca Osmanl?, Real Madrid gibi g?r?n?yor evet adamlar fark? ka??rm?? ama bizim ma?ta bu kadar pozisyon vermeyiz biz. Cl'de koca koca tak?mlara bile b?yle a??klar vermedik biz.
Osmanl?'y? yeneriz yeniliriz her ?ey olabilir ama ligde bizi b?yle ezecek tak?m yok. O y?zden bu ma?a bak?pta kar??la?t?rma yapmak do?ru de?il bence.
Yorum Yap
-
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGe?en sene 3 4 milyon art? futbolcu takas?na b?rakabilirlerdi bu sene 10 dan a?a?? ihtimal yok. ?zellikle Bado muazzam bir futbolcu.
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGe?en sene 3 4 milyon art? futbolcu takas?na b?rakabilirlerdi bu sene 10 dan a?a?? ihtimal yok. ?zellikle Bado muazzam bir futbolcu.
Hat?rlat?r?m.
Yorum Yap
-
Aslı Semih Ba?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGe?en sene 3 4 milyon art? futbolcu takas?na b?rakabilirlerdi bu sene 10 dan a?a?? ihtimal yok. ?zellikle Bado muazzam bir futbolcu.
Hat?rlat?r?m.
Yorum Yap
-
S?per Lig 15. Hafta Ma?lar?
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Semih Ba?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGe?en sene 3 4 milyon art? futbolcu takas?na b?rakabilirlerdi bu sene 10 dan a?a?? ihtimal yok. ?zellikle Bado muazzam bir futbolcu.
Hat?rlat?r?m.
Ben aliskinim bu asilsiz ithamlara lol
Yorum Yap
-
Aslı Semih Ba?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı göster[MENTION=15594]Mehmet Ali Tuna[/MENTION]
Hahaha
?aka bir yana orta saha konusunda uzman ki?iliksin abi. Seni bizim scout ekibine katmak laz?m.
N'diaye, Tolgay, O?uzhan vs vs daha yan?ld???n? g?rmedim.
Stoperde iyi patlarim lol. Orayi cozemiyorum.
Yorum Yap
-
Aslı Abdulmenaf Karabulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu Wagner lowe nas?l sari g?r?p cezali duruma d??m??? ?zetlerde g?remedim. .Nasil becerdi gs ma?? ?ncesi cezali duruma d??meyi..
Yorum Yap
Yorum Yap