Osmanli kornerleri cok kotu kullaniyor
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Turgut Bozo?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Sezer Sa?lam tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mustafa Cem Konuk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMustafa Re?it Ak?ay, ?enol Hoca'dan sonra neden olmas?n?
Niye olmuyormu?? Gayet yak???r bence, ?enol Hocamdan sonra b?yle hocalar isterim ben, ucuz populizm pe?inde ko?anlar? de?il.
Yorum Yap
-
Aslı Sezer Sa?lam tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Turgut Bozo?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Sezer Sa?lam tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mustafa Cem Konuk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMustafa Re?it Ak?ay, ?enol Hoca'dan sonra neden olmas?n?
Niye olmuyormu?? Gayet yak???r bence, ?enol Hocamdan sonra b?yle hocalar isterim ben, ucuz populizm pe?inde ko?anlar? de?il.
Yorum Yap
-
Aslı Turgut Bozo?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Sezer Sa?lam tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Turgut Bozo?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yorum Yap
-
Aslı Turgut Bozo?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Sezer Sa?lam tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Turgut Bozo?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yorum Yap
-
SM-G900H cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
Yorum Yap