Eger bu sezon les futbol oynayan gs veya ne oynadigi belli olmayan fb sampiyon olursa, bu bizim kendi ellerimizle onlara sampiyonlugu sunmamizdan kaynakli olur ve gercekten tum taraftarlar olarak bu duruma kahroluruz. Tamam biz de cok iyi oynamiyoruz bu sene kabul ama bu iki takimin futbolunun tek aciklamasi var; anti-futbol. Insallah sampiyon olacagiz ama olamazsak da basaksehir olsun..
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
?statistiklere bak.
http://www.mackolik.com/Mac/2581041/...FK-Galatasaray
Ezip ge?ti Osmanl? resmen. Tek kaleyi bulan ?utlar? gol oldu heriflerin.
Birde bize bak.
Cinnet ge?irece?im. http://www.mackolik.com/Mac/2581038/Kasimpasa-Besiktas
Yorum Yap
-
Aslı Levent.Sahin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBunlar chedjeu yu neden oynatm?yor
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Bilal Pay tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSkora g?re yorum yap?yorsunuz ?u gs nas?l bizden iyi bruma ve muslera d???nda hangi oyuncusunu direk bizde oynat?s?n?z
Yorum Yap
-
Aslı Bar?? Can Erarslano?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYeni a?abildim 1-1 olmu?. Nas?l oynuyor Osmanl?
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı O?uzhan Karahan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Bilal Pay tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSkora g?re yorum yap?yorsunuz ?u gs nas?l bizden iyi bruma ve muslera d???nda hangi oyuncusunu direk bizde oynat?s?n?z
Yorum Yap
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBenim tak?m?m b?yle ezilece?ine d?nk? gibi kaybetsin ye?lerim. Hoca oynayan tak?m? bozdu derim ,ma? esnas?nda sinir olurum ama en az?ndan g?ndelik ma?lubiyettir derim ?u Gs'nin d??t??? duruma bak.
Osmanli herkese karsi ustun oynuyor. Kac tane maclarini izledim, bir kere bile rakibe ezilmediler. Bir tek bizim sampiyonluk macimizda bariz ustunluk kurduk ama onun disinda ben hatirlamiyorum. Ki o macta da normaldir yani.
Ilk yaridaki macta bize karsi da baya ustunduler. Sosa tek basina koparmisti maci. Yoksa bir puani bile haketmiyorduk.
He biz bu salaklar gibi ezilmeyiz ayri ama bu hafta cok buyuk darbe aldik. Nerdeyse telafisi olmayan 3 puan kaybettik haybeye.
Bu kadar uzun yazmisken Osmanli ve Basaksehir'i burdan tekrar kutlamak istiyorum Ozellikle Osmanli cok iyi top oynuyor. Mustafa Resit Akcay milli takimi hakediyor bence.
Yorum Yap
Yorum Yap