Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Mehmet Uluer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Uluer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterPozisyonlar? yeni izledim ?unu g?rd?m ki C?c? Fener'i susuz sabunsuz g?t?rm??. Eski zamanlarda bir Be?ikta? ma?? izliyor gibi oldum.
Yorum Yap
-
Aslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Uluer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterPozisyonlar? yeni izledim ?unu g?rd?m ki C?c? Fener'i susuz sabunsuz g?t?rm??. Eski zamanlarda bir Be?ikta? ma?? izliyor gibi oldum.
Yorum Yap
-
Aslı Do?acan Canpolat tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYav?ak Sezgin GElmez araya Quaresmay? s?k??t?r?yo. Alg? operasyonu yap?yo Advokata konu?uyomu? gibi yap?p.
Riekerink bosuna postalatmadi, adami delirtti en son
Yorum Yap
-
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Bana g?re verdi?i en do?ru karar ama net iki penalt? var. ?ahsen bize verilmese ??ld?r?rd?m.
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Uluer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı O?uzhan Yenisancak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAlperin pozisyonu bizim G?khan'?n kine benziyor sanki resimden g?rd???m kadar?yla birazda olsa ?ekme var izleyenler ne der bilmiyorum..onun d???nda josef y?zde bir milyon k?rm?z? dangalaklar?n bir tanesinde s?yleyemiyor forumlar?nda
Alper dedin galiba ama bence sowun pozisyonu daha cok benziyor.
Gokhan orda cekildi direk stadda onumde oldu o da belki birakmistir ama cekildi
Yorum Yap
-
STSL 14. Hafta | Antalyaspor-Fenerbah?e
Bence pen6 verilebilecek tek pozisyon ilk yaridaki sow un pozisyonu onda da %50 %50. Top cok uzaginda sowun. Verse fb kollamis olur. Gene zor verilir.
Alperin cekilmesine pen6 calinmaz. Top kalebin aksi yonunde rakibe gidiyor. Geciniz.
Sowun 6pastakinde ben faul gormedim.
Cucu basak macinda bize nasil oynayin kazanin dediyse bunlarada ayni sekilde davrandi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı O?uzhan Yenisancak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Uluer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı O?uzhan Yenisancak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAlperin pozisyonu bizim G?khan'?n kine benziyor sanki resimden g?rd???m kadar?yla birazda olsa ?ekme var izleyenler ne der bilmiyorum..onun d???nda josef y?zde bir milyon k?rm?z? dangalaklar?n bir tanesinde s?yleyemiyor forumlar?nda
Alper dedin galiba ama bence sowun pozisyonu daha cok benziyor.
Gokhan orda cekildi direk stadda onumde oldu o da belki birakmistir ama cekildi
Yorum Yap
Yorum Yap