Aslı Mehmet Can Arpak tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Mehmet uluer abi eto bizde atardi abi, bizim ligin hali ortada. Abounun cenkin kacirdiklarini dusun yuzde 90ini atardi. Lig dandik, adam gibi ligimiz olsa neyse derim de
Bugun sende izledin kardesim full gordum senide valla cok yaslanmis etooo sut cekecek hali yoktu
Aslı Doruk Ilhan tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Mehmet Uluer tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Ozan Omrak tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Kadah forvet, etoo kanat oynuor
birde antalyada oynuyor neresi bitmi? adam?n koy bizde forvete her ma? iki gol atar
Zor atar iki gol bizde hele su ortasahayla 5 macta iki gol anca atar once stoper sonra 10 sonra super bir forvet lazim bize bu ucu yapilmali
?u ortasahayla abou nun yerine gomez olsa 15 atm??t?.
Ben ne etoo ne gomez ne zlatan olsa su ortasahayla zor diyorum bize once stoper ve 10 ayrica birde forvet lazim tek forvet alacaklarsa suandan diyebilirim cok zor isimiz
Mesajı göster
Mesajı göster
Mehmet uluer abi eto bizde atardi abi, bizim ligin hali ortada. Abounun cenkin kacirdiklarini dusun yuzde 90ini atardi. Lig dandik, adam gibi ligimiz olsa neyse derim de
Bugun sende izledin kardesim full gordum senide valla cok yaslanmis etooo sut cekecek hali yoktu
Abi oyle ama abou ve cenk ya neyse insallah ara transferde saglam bir golcu aliriz
Muratozen gecen diyordu mactan sonra transfer gelismelerini yazicam.diye ama o felaketten sonra yazamadi tabi. Bi calismalar vs var ama yonetim insallah gecistirici adamlar almaz
Mesajı göster
Mesajı göster
Mesajı göster
Abi oyle ama abou ve cenk ya neyse insallah ara transferde saglam bir golcu aliriz
Insallah kardesim simdi ben cenkle abou yu savunmuyorum yanlis anlasilmasin. Bakin hatta bir cogunuz fabriyi birinci kaleci goruyordur ama guzel bir yedek olur fabri yine tolgayi da savunmuyorum ama oyle cl de cok iyi kaleci lazim stoper lazim
Ligde de bunlar olsa kopar giderdik.
Formul belli
Stoper
10 numara
Gomez gibi biri sirti donukde oynayabilcek
Sene sonuda clde istiyorsak basari kaleci
Sirigu cok rahat kiralanirdi sene basi ama iste elimizi cabuk tutmamiz lazim
Mesajı göster
Muratozen gecen diyordu mactan sonra transfer gelismelerini yazicam.diye ama o felaketten sonra yazamadi tabi. Bi calismalar vs var ama yonetim insallah gecistirici adamlar almaz
Insallah su takimin net transferlere ihtiyaci var yine sansliyiz ben uefadanda cok umitliyim burdakilerin aksine saldirmamiz gerektiiginindusunuyorum
Yorum Yap