Shakhtar 4? sapladi kieve
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Erkan ?nsalan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFenerliler ??ld?r?yor ?uan, 3 penalt?lar? 1 de golleri verilmemi?, ma?? izleyemiyorum, varm? ?yle bir durum?
Yorum Yap
-
Aslı Erkan ?nsalan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFenerliler ??ld?r?yor ?uan, 3 penalt?lar? 1 de golleri verilmemi?, ma?? izleyemiyorum, varm? ?yle bir durum?
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterShakhtar 4? sapladi kieve
Yorum Yap
-
LG-E612 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Alakas? yok bedavadan panalti istiyorlar bizim hakl? penaltimizi gorup..
Yorum Yap
-
Tovbe tovbe manyak mi bu herifler ya ne penaltisi ne golu. Hakki yenen varsa Antalyadir su macta.
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Erkan ?nsalan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFenerliler ??ld?r?yor ?uan, 3 penalt?lar? 1 de golleri verilmemi?, ma?? izleyemiyorum, varm? ?yle bir durum?
bende sadece sow un gol?n? g?rd?m.. kafaya direk vurdu topla beraber. ?yle heryerde r?va?ata at?lsayd? ohhooo..
Yorum Yap
Yorum Yap