Aslı ?nal Denizku?u tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı ?nal Denizku?u tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbu civcivlerde hafta i?i ma? oynad?,ama ne hikmetse biz yorgun oluyoruz,bence buda bas?n?n alg? oyunu
Yorum Yap
-
Aslı ?nal Denizku?u tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbu civcivlerde hafta i?i ma? oynad?,ama ne hikmetse biz yorgun oluyoruz,bence buda bas?n?n alg? oyunu
Ben bile cok yoruldum dun hic giremedim mac havasina statta. Topcular ne haldedir Allah bilir.
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Uluer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı A.Sefik Cokgungor tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterValla 1 ay ?ncesine kadar hocalar?yla taraftar?yla forvetiyle dalga ge?ti?imiz fener ?uan bizden ?ok iyi durumdalar .
Hala da gesenin kotu kadrosu yok insallah su riekeringle devam ederler ama
Ritim tutturan bir fener her zaman b?y?k tehlike. 3 ma? kazanamay?p sonras?nda 14 ma?ta 12 galibiyet 2 beraberlik serisi yakalayabilir her zaman da b?yle olmu?tur. Ge?en sene bi 10-12 ma? yenilmemi?lerdi yine. O kadar i?i kar???k k?t? oynayan fener son haftalara kadar b?rakmad? yar???. Bu sene ?ok daha zor g?r?n?yor i?imiz.
Yorum Yap
-
Aslı Ayhan Avc? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı G?ktu? Durmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ayhan Avc? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCoca coladan digiturk play kodu cikti,dun ben bizim maci izledim isteyene ozelden kullanici adi ve sifreyi vereyim fenerin macini seyreder
LG-H815 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Rizeye 4-5 yapaca??m?z ma?? adrianonu son dk f?zesiyle kazand?k
adamlar her pozisyonu gol yapt?
fenerin bizden ?st?n olabilece?i tek yer forvetleri geleni gideni gol yap?olar nerdeyse
ge?en sene korkutucu bir forvetimiz vard? gomez
?imdi aboubakara y?ll?k 3,5m? para ?d?yoruz adam gol atam?yor
bize devre aras? etoo laz?m aboubakar?n seneye kalmas?n? istermiyim forvet oynamayacaksa als?nlar ama 4m? bonservis kendisinede y?ll?k 2m? kabul edilirse al?ns?n
Yorum Yap
-
Fb bize kar??da ?nde basacak..Ozi ye Tolgay a Atiye topla ba?lama,oyun kurma ?ans? tan?mayacak..Bizde uzun oynayacaz ve 2 uzun defanslar? toplar? alacak..
Bunun i?in ?ok agresif olmam?z laz?m..S?k? piresi bizim uygulamam?z gerekiyor.?nde basaca??z,2 li m?cadelelerde k?ran k?rana m?cadele etmeliyizki puan alabilelim..
Ne yaz?kki ?uan okadar formsuz oyuncumuz varki hi? ?midim yok dolays?yla..Atiba,Tolgay,Abu,Oz,Olcay,Cenk vb..Tek Q7 var elimizde..O da yetmiyor kad?k?yde..
Her daim Be?ikta?...
Yorum Yap
-
Yorum Yap
Yorum Yap