Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Hasan Kaan Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGs puan kaybeder bu hafta.
Fener kazan?r.
Yorum Yap
-
Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Hasan Kaan Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGs puan kaybeder bu hafta.
Fener kazan?r.
Yorum Yap
-
Mehmet Topal 2 mac ceza almis. Yaziklar olsun! 7 mac ceza almasi icin illa cocugun ayagi mi kirilmasi gerekiyor? Cocugun futbol hayatini bitirmeye yonelik hareket = 2 mac ceza. Kufur = 3 mac. Oh ne guzel
Burdan erman toroglu stayla ile futbolculara sesleniyorum, kizdiginiz birine kufur etmeyin, kavga etmeyin.. Pozisyon kovalayip sakatlamaya girin. Daha az ceza alirsiniz
Yorum Yap
-
Aslı Ertan Sar?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAkhisar berbat oynam?? Kayseri ma??nda, fazla umut ba?lamamak laz?m. Gs yine kaleye gidemez ama bir t?rl? ma?? al?r sonu?ta Akhisar pilot kul?b? ?zellikle DOUGLAO denen bir ?ah?s var ki her ma? kas?tl? hatalar yap?yor gs'ye. ?ok dikkatli izlenmeli.
he ya ben anlamad?m bu i?i bu douglao ne ayak.
ben kesin alacak bu adam? gs dedim almad?.
adam?n gs ma?lar?nda 2 kendi kalesine gol?
bir alt? pasta ?al?m atmaya ?al???p topu vermesi
penalt?lar yapt?rmas?.
daha onlarcas? var bu adamda bir ?eyler var.
ve ayr?ca bu ?erefsiz bizim ma?ta toplar?n ?n?ne ?l?m?ne yat?p kaleye etten duvar ?r?p.
her ??kard??? pozisyonda yumru?unu s?k?p deli gibi sevinmi?li?i var san?rs?n ?ampiyon oluyor.
Yorum Yap
-
Aslı Ali ?zt?rk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ertan Sar?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAkhisar berbat oynam?? Kayseri ma??nda, fazla umut ba?lamamak laz?m. Gs yine kaleye gidemez ama bir t?rl? ma?? al?r sonu?ta Akhisar pilot kul?b? ?zellikle DOUGLAO denen bir ?ah?s var ki her ma? kas?tl? hatalar yap?yor gs'ye. ?ok dikkatli izlenmeli.
penalt?lar yapt?rmas?.
ve ayr?ca bu ?erefsiz bizim ma?ta toplar?n ?n?ne ?l?m?ne yat?p kaleye etten duvar ?r?p.
her ??kard??? pozisyonda yumru?unu s?k?p deli gibi sevinmi?li?i var san?rs?n ?ampiyon oluyor.
Yorum Yap
-
Aslı Ertan Sar?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ali ?zt?rk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ertan Sar?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAkhisar berbat oynam?? Kayseri ma??nda, fazla umut ba?lamamak laz?m. Gs yine kaleye gidemez ama bir t?rl? ma?? al?r sonu?ta Akhisar pilot kul?b? ?zellikle DOUGLAO denen bir ?ah?s var ki her ma? kas?tl? hatalar yap?yor gs'ye. ?ok dikkatli izlenmeli.
penalt?lar yapt?rmas?.
Yorum Yap
Yorum Yap