Fb ye kar?? sende sert kar??la,top rakipteyken adam adama yap??,kanatlar? kapat..Uzun toptan ba?ka bir ?eyleri kalm?yor bunlar?n..Yaln?z bizim kanatlarda sol ?nde Cenk ile olmaz..Muhtemrlrn Tosic i sol beke al?p Adriano yu ileriye koyar..Cenk sonradan girer..
Alper ma??n rengini nas?l de?i?tiriyor ?yle ya..Fb de en nefret etti?im isimdir kendisi ama gerek hakeme bask?,gerek 2 li m?cadele,ani ?al?mlar i?eri kat etme,taraftar? garayana getirme...?yle aman aman top?uda de?il ama baz? ?eyleri iyi yap?p rengini de?i?tiriyor i?in..
Aslı Selim.Albayrak tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Y?lmaz ?pek tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
?ampiyonluk yar???nda cinconla ?eki?mektense fenev ile ?eki?me daha iyi benim i?in
Cincon hem masaba?? oyunlar? hemde saha i?i oyunlar? iyi biliyor karaktersizler.
Sanki Azize bilmiyor ?
Herif sikecinin krali
Valla abi azizde onlardan a?a?? kal?r yan? yok ama cincon dahada beter
Mesajı göster
Aslı Selim.Albayrak tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Mesajı göster
?ampiyonluk yar???nda cinconla ?eki?mektense fenev ile ?eki?me daha iyi benim i?in
Cincon hem masaba?? oyunlar? hemde saha i?i oyunlar? iyi biliyor karaktersizler.
Sanki Azize bilmiyor ?
Herif sikecinin krali
Valla abi azizde onlardan a?a?? kal?r yan? yok ama cincon dahada beter
azizin bir fonksiyonu kalm?? olsayd? ge?en sene yapard?.
Mahmut'uyla kameralar? g?rd?kleri yerde ba??rmaktan ?teye gidemediler. Yine gidemezler..
Talisca rn cok ihtiyac?m?z olan d?nem de sakatland? yahu..?imdi olsayd? gerek kad?nk?yde gerek ibb ye kar?? frikikti,hava topuydu derken skor ?retirdi..Tolgay Ozi ?nler Q7 Atiba k?s?r d?ng?..
rikerink bye senaryo belli 2 hafta sonrada bizi bi ?ekilde maglup ederler sonra zirvede kartlar yeniden dag?ld? vs sesleri duyar?z sonraki fikst?rde malum ite kaka yar?sta tutulurlar ben fb nin ligin ilk yar?s?n? lider bile bitirse sampiyon olabilecegini sanm?yorum ikinci yar? 9 deplasman var ve bunlar bursa gs biz karabuk genclerbirligi falan zaten deplasman karnesi berbat adamlar?n bugun kazand?lar ama yine bi b.k oynamad?lar net
Yorum Yap