Fener ?yle bir tak?m ki en dandik anadolu tak?m? deplasman?nda ruh gibi oynay?p yenilme ihtimalleri var. Bunlar? Aziz kampa ald?,sonra B?lo ve F?rat iteledi gaz? ald?lar. B?raz serbest b?raks?nlar alt s?ralardan bir Anadolu tak?m?na puan b?rak?rlar.Klasik fb.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Semih Ba?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYaln?z RVP'nin gol vuru?u ?ok iyiydi.
Benim en sevdi?im vuru? tiplerinden biri o ?yle hafif arkas?na d??en topa yerle kar???k vurmak.
Ah ulan Gomez.
Yorum Yap
-
Aslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Semih Ba?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYaln?z RVP'nin gol vuru?u ?ok iyiydi.
Benim en sevdi?im vuru? tiplerinden biri o ?yle hafif arkas?na d??en topa yerle kar???k vurmak.
Ah ulan Gomez.
Yorum Yap
-
?lk yar?daki tolgan?n ikinci sar?l?k pozisyonu vard? 40 l? dakikalarda. Bug?n ma? fb bjk ma?? olsa o hareketi bizden bir futbolcu yapsa ilk yar?dan 10 ki?i kal?rd?k kal?b?n? basar?m. C?neyt fb gs derbilerinde ?ok g?zel idare ediyor.ne ?i? yans?n ne kebap.i?in i?inde Be?ikta? olunca b?t?n cesur kararlar?n? g?stermekten ?ekinmiyor.bizim derbilerde umar?m bu eyyamc?y? vermezler.
Yorum Yap
-
Aslı Mustafa Zeybek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Semih Ba?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYaln?z RVP'nin gol vuru?u ?ok iyiydi.
Ah ulan Gomez.
Ama estetik olarak y?l?n gollerinden biriydi o da.
Yorum Yap
-
Aslı Cem Mert Ayd?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Semih Ba?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYaln?z elimize ?ok b?y?k bir ?ans ge?ti.
Ba?ak?ehir - Fenerbah?e
6 puan yaparsak e?er bildi?in lig biter.
Fener 1 puan da iyi bence 6 puan farki korumus oluyoruz. Ikinci yari bize gelecek fener
SM-G900H cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Fb'nin kolay fikst?r? var diyorlar.Rize,Antalya,Ts bu ?? deplasmanda puan b?rakma ihtimalleri ?ok y?ksek hemde arada Avrupa ma?lar? var. Le? gibi oynayan Akhisar'a Rodallega sala?? mall?k yapmasa puan b?rakacaklard?. Ben Ba?aktan ?ekiniyorum b?y?klerle kafa kafa oynuyor ufaklar? kolay yeniyor. Can s?k?c?
Yorum Yap
-
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFb'nin kolay fikst?r? var diyorlar.Rize,Antalya,Ts bu ?? deplasmanda puan b?rakma ihtimalleri ?ok y?ksek hemde arada Avrupa ma?lar? var. Le? gibi oynayan Akhisar'a Rodallega sala?? mall?k yapmasa puan b?rakacaklard?. Ben Ba?aktan ?ekiniyorum b?y?klerle kafa kafa oynuyor ufaklar? kolay yeniyor. Can s?k?c?
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Uluer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Tayfun Yazgan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDemir?renin istedi?i gibi fener yar??a ortak edildi. Pek ho?uma gitmedi bu ak?amki sonu?..
fener Hakem deste?i ve sat?n ald?klar? medyayla ellerinden gelen ?irkefli?i yapacakt?r.
Ama sonlar? gene ayn? olacak. ?AMP?YON BE??KTA?
umar?m ki dedi?in gibi olacak..
Yorum Yap
Yorum Yap