puhahah fb ma??n?n ?zetini izledim. o ???nc? gol nedir ya.. kaleci bide ellerini a??p seyirciye ko?ar gibi gitmiyor mu. yerlere yatt?m g?lmekten
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Mehmet Ali G?ne? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBiz ma??m?z? kazand?ktan sonra bu ma?ta ne sonu? ??karsa ??ks?n i?imize gelir
Berabere biterse iki tak?mla da puan fark?n? a?ar?z
Fb kazan?rsa Gs kar???r Riekernik beyi kovarlar
Gs kazan?rsa Fb dahada kar???r y?llard?r kad?k?y'de gs ye yenilmiyorlar baya olay ??kar yenilirlerse
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Unal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterderbide fb den direk k?rm?z? g?ren bizim ma?ta oynar m? oynamaz m??
arada ZTK var san?r?m
Yorum Yap
-
Aslı Semih Ba?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKendi Adana ma??m?z i?in daha ba?l?k a??lmad?.
Bu ba?l??a gerek yok bence.
Yorum Yap
-
Aslı Semih Ba?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKarde?im niye sinir ne yap?yorsun ?
Bu ma??n konu?ulabilece?i ba?l?k var zaten. Bu ma??n ?nem kazanmas? i?in ?nce bizim kazanmam?z laz?m. O y?zden dedim.
Tart??may? gerektirecek bir konu bile de?il. Ben konuyu kimin a?t???na bakmad?m bile.
Yorum Yap
-
Mustafa Denizli d?nemindeydi san?r?m, ?ifte kupa ald???m?z sezonda gs-fb derbisi vard? ve o ma?ta iki tak?mdan iki?er futbolcu k?rm?z? kart g?rm??t?. Olaylar ??km??t? ve ma? 0-0 tamamlanm??t?. Yine ona benzer, hatta daha beterlerinin oldu?u bir ma? ya?an?r in?allah.
Yans?n bu i..eler, su veren itfaiyenin hortumunu ...
Yorum Yap
Yorum Yap