Gs fena oynuyor su anki skor tamamen tesad?f ?ampiyon olurlar bu futbolla maalesef ..
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
?yi de deplasmanda b?y?k tak?ma kar?? oynamak ba?ak?ehirin en ?ok isteyece?i ?ey. En kolay sonu? alaca?? ma? bu ba?ak?ehirin.
Onlar as?l kendileri gibi kontra atak tak?mlar?na kar?? kendi evlerinde ne yapacaklar? Bu ?ekilde olan Osmanl? ve Konya ma?lar?nda puan kaybettiler diye biliyorum.
Orta sahalar?nda ?ok az top tutyolar. Ben olsam ba?ak?ehire topu veririm. Kendim kontra yapar?m. 2014 d?nya kupas?nda idi galiba Hollanda ?iliyi o ?ekil yenmi?ti.
Yorum Yap
-
Aslı Ahmet Canyurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGs fena oynuyor su anki skor tamamen tesad?f ?ampiyon olurlar bu futbolla maalesef ..
Yorum Yap
-
Aslı Erman Atmaca tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEkmek ??kacak m? millet?
Dk ka?, nas?l gidiyor?
Sent from my LG-H960 using Tapatalk
Yorum Yap
-
Bu arada Mehmet Batdalin kendini gelistirmedigi fikrine katilmiyorum. Adam gelistirmesi en zor noktalardan birini gelistirmis.
Adam haddini bilerek oynuyor. Mesela hic topu alayim 2 m s?reyim demiyor. Bir calim deneyeyim demiyor. Uzaktan bombaliyim demiyor. Adam takima nasil katki verecegine nasil daha cok gol atabilece?ine odaklanmis.
Bence bir oyuncunun kendini gelistirebilecegi en zor sey bu. Mesela Kerim, T?re, Cenk gibi kendini gelistiremedigine inandigimiz adamlarin en buyuk eksigi bu.
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Can Arpak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Erman Atmaca tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEkmek ??kacak m? millet?
Dk ka?, nas?l gidiyor?
Sent from my LG-H960 using Tapatalk
Yorum Yap
Yorum Yap