Konya ge?en seneki Konya de?ilki. Tek bildikleri kapanmak. Zerre h?cum yok. Bizim ma?ta da ?ok belliydi halleri. Biz haybeye puan verdik bunlara.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKonya ge?en seneki Konya de?ilki. Tek bildikleri kapanmak. Zerre h?cum yok. Bizim ma?ta da ?ok belliydi halleri. Biz haybeye puan verdik bunlara.
SM-G900H cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
aykut hakeme konustu ama fenere hic bulastirmadi, hatta ben fener icin demiyorum, besiktas gs icinde konusuyorum, bu takimlarin hakeme ihtiyai yok bizi zaten yenerler falan dedi, fenerbahceyi tebrik ederim dedi bitirdi.hakem acikca penaltilari ni yedigi halde rizanin dunku cirkefligiyle alakasi yoktu konusmasinin..
Yorum Yap
-
Tetik?i B?lent Y?ld?r?m..Olcay'? nas?l att?n ama faul olmayan pozisyondan ikinci sar?y? verdin.Demba Ba'ya yap?lan net penalt?y? sistemin adam? olman sebebiyle vermedin.Burak Y?lmaz kendini yere at?nca nas?lda depar atarak zevkle ve ?evkle penalt?y? ?alarken kendine bir bak..Trabzon deplasman?nda R??t?'n?n g??s?ne gelen pozisyonda da g?rev ba??ndayd?n,ge?en sene Fb-Kas?mpa?a ma??nda da pu?t i?lerin i?erisindeydin.Allah seni kahretsin..
Yorum Yap
-
Aslı Tolgay Tolga tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTetik?i B?lent Y?ld?r?m..Olcay'? nas?l att?n ama faul olmayan pozisyondan ikinci sar?y? verdin.Demba Ba'ya yap?lan net penalt?y? sistemin k?pe?i olman sebebiyle vermedin.Burak Y?lmaz kendini yere at?nca nas?lda depar atarak zevkle ve ?evkle penalt?y? ?alarken kendine bir bak..Trabzon deplasman?nda R??t?'n?n g??s?ne gelen pozisyonda da g?rev ba??ndayd?n,ge?en sene Fb-Kas?mpa?a ma??nda da pu?t i?lerin i?erisindeydin.Allah seni kahretsin..
Yorum Yap
-
Aslı Sinan ?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGen?ler ve trabzon ma??nda izledi?im gs, bug?n izledi?im feneri g?r?nce diyorum ki, biz bu y?l ?ampiyonlu?u montlarla kutlar?z.
?n?allah bizim ?izgimiz yukar? do?ru devam eder, bu fener hakem ittirmesiyle falan iflah olmaz.
Yorum Yap
-
Aslı Nermin Dikmen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Sinan ?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGen?ler ve trabzon ma??nda izledi?im gs, bug?n izledi?im feneri g?r?nce diyorum ki, biz bu y?l ?ampiyonlu?u montlarla kutlar?z.
?n?allah bizim ?izgimiz yukar? do?ru devam eder, bu fener hakem ittirmesiyle falan iflah olmaz.
Yorum Yap
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Nermin Dikmen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Sinan ?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGen?ler ve trabzon ma??nda izledi?im gs, bug?n izledi?im feneri g?r?nce diyorum ki, biz bu y?l ?ampiyonlu?u montlarla kutlar?z.
sende buradas?n bende burday?m .. ?ok arayaca??z caneri ...
Yorum Yap
-
Aslı Nermin Dikmen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Nermin Dikmen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Sinan ?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGen?ler ve trabzon ma??nda izledi?im gs, bug?n izledi?im feneri g?r?nce diyorum ki, biz bu y?l ?ampiyonlu?u montlarla kutlar?z.
sende buradas?n bende burday?m .. ?ok arayaca??z caneri ...
Yorum Yap
-
Caner'in yoklu?u Adriano oldu?u i?in b?y?k kay?p olmaktan ??k?yor. Fakat Adriano'nun performans?na ba?l? bu durum. Caner'in yoklu?unu hissettirmeyebilir. Ama bi sakatl?k ya?arsa alternatifi yok i?te. Ve Caner ger?ekten b?y?k bir ivme katm??t? tak?ma. Caner'siz de ?ampiyon oluruz. Ama Caner olsa daha rahat ?ampiyon olurduk bence.
Yorum Yap
Yorum Yap