K?y tak?m? Alanya. Muhaha ezik mallar
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterfener'in 1,5 aydaki en kolay ma??yd? Alanya..havlu atarlar dedik ama bu kadar erken olaca??n? beklemiyordum...fener gitti kald? gs
Yorum Yap
-
Aslı Aras Can tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteryav ?u gs de ge?en sene gibi ba?lasayd? en az?ndan bruma olmasayd? ?uan ?ok rahat bi ?ampiyonluk alabilirdik. gs eyle ?eki?icez belli oldu
Yorum Yap
-
Aslı Koray Metin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterfener'in 1,5 aydaki en kolay ma??yd? Alanya..havlu atarlar dedik ama bu kadar erken olaca??n? beklemiyordum...fener gitti kald? gs
Yorum Yap
-
Aslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Koray Metin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterfener'in 1,5 aydaki en kolay ma??yd? Alanya..havlu atarlar dedik ama bu kadar erken olaca??n? beklemiyordum...fener gitti kald? gs
Yorum Yap
-
Aslı ?a?r? G?khun Sevindik tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterRize ve Kayseri'yi eze eze oynad?k. Skora bakarak aldanmay?n. Bizim ?u halde oynad?g?m?z futbol bile gs ile fenerden cok ?st?n.
Yorum Yap
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEn ?ok ne koyuyor biliyor musunuz?
Biz bu kadar g?zel bi tak?m kurmu?ken , zirvedeyken, Fener'in ci?eri olan oyuncular? s?k?p alm??ken, Fener ise tam tersi her konuda rezalet durumda iken biz bu Fener'e yine gidip yenilecece?iz Kad?k?y'de ama hakem,ama karambol gol? ama ba?ka ?eyler...
Sent from my LG-H960 using Tapatalk
Yorum Yap
Yorum Yap