Bizim osmanli macinin son mac olmasi iyi olmus. Avrupa donusu ya da ortalarda olsa daha zor gecerdi
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterfb - alanya
manu - fb
konya - fb
fb - manu
akhisar - fb
fb - gs
fener patlayabilir
Yorum Yap
-
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu Osmanl?'n?n ligde yenemeyece?i tak?m yok. Birde ?u golden sonra ellerini kartal yapan arkada?? alal?m art?k.
Ayrica Osmanli konusuna da katiliyorum. Su an ligin en iyi takimi oldugunu dusunuyordum hatta bu maca kadar ama belli ki cok yorulmuslar. Bir yandan da normal karsiliyorum adamlar sezonu herkesten 1 ay once actilar.
Yorum Yap
-
Aslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu Osmanl?'n?n ligde yenemeyece?i tak?m yok. Birde ?u golden sonra ellerini kartal yapan arkada?? alal?m art?k.
Ayrica Osmanli konusuna da katiliyorum. Su an ligin en iyi takimi oldugunu dusunuyordum hatta bu maca kadar ama belli ki cok yorulmuslar. Bir yandan da normal karsiliyorum adamlar sezonu herkesten 1 ay once actilar.
Yorum Yap
-
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu Osmanl?'n?n ligde yenemeyece?i tak?m yok. Birde ?u golden sonra ellerini kartal yapan arkada?? alal?m art?k.
Ilerdeki zenciler oyle klasik Anadolu takimi oyunculari degil. Ozellikle N'Diaye ve Aminu her takimda oynar gibime geliyor. Kaliteli adamlar yani.
Basaksehir ve Osmanli iyi isler yapiyor. Her zaman yaptigimiz istikrar geyigini gercekten sagladi adamlar ve meyvelerini aliyorlar.
Yorum Yap
-
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGen?ler koyar gs'ye.
Yorum Yap
-
Aslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Aynen oyle. O ilk ciktiklari zaman gibi sadece kontra takimi da degiller artik. Ciddi anlamda iyi oynuyorlar karsilarindaki takim dislerine gore ise. Hocalari takdiri hak ediyor.
Ilerdeki zenciler oyle klasik Anadolu takimi oyunculari degil. Ozellikle N'Diaye ve Aminu her takimda oynar gibime geliyor. Kaliteli adamlar yani.
Basaksehir ve Osmanli iyi isler yapiyor. Her zaman yaptigimiz istikrar geyigini gercekten sagladi adamlar ve meyvelerini aliyorlar.
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Evrim Talan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGen?ler koyar gs'ye.
Yorum Yap
Yorum Yap