gs ile yar??maktansa fb ile yar??may? tercih ederdim bu sene. Gs oynamasada her t?rl? ?ikeyi pisli?i yapacakt?r
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı göstergs ile yar??maktansa fb ile yar??may? tercih ederdim bu sene. Gs oynamasada her t?rl? ?ikeyi pisli?i yapacakt?r
Yorum Yap
-
Osmanl? yorgun bitik deniliyor da daha napacak adamlar. Haftada 2 ma? yap?yorlar ve kadrolar? eksik, bence gayet h?zl? ve tempolu bir ilk yar? ??kard?lar. Benim korkum 2. yar? yorgunlu?un etkisiyle ma?tan d??meleri olur. ?u ana kadar gayet iyi gidiyorlar, fener risk almaya ba?lay?nca yorgun d??mezlerse 2 yi bulacaklar?na inan?yorum.
Yorum Yap
-
Aslı Hasan Cenk Kocaaga tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOsmanl? yorgun
Yorum Yap
-
Aslı ?a?r? G?khun Sevindik tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı göstergs ile yar??maktansa fb ile yar??may? tercih ederdim bu sene. Gs oynamasada her t?rl? ?ikeyi pisli?i yapacakt?r
Yorum Yap
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı göstergs ile yar??maktansa fb ile yar??may? tercih ederdim bu sene. Gs oynamasada her t?rl? ?ikeyi pisli?i yapacakt?r
Yorum Yap
Yorum Yap