Yarin full dikkatli konsantre baskili oynamaliyiz, taraftara da cok is dusuyo, goygoysuz baskici bi tribun bekliyorum
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Noyan Hac?pa?ao?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBa?ak atacak 90+2de
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Fatih Erdo?an tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterQ7 nin olmadigi macta 90 dakika kor dovusu seklinde stresli bir mac seyretmektense, bugun bu isin bitmesini isterdim. Ama b.sehire de helal olsun. son haftaya kadar birakmayacaklar sampiyonlugu..
yani ba?ak?ehir kimdir ne zaman kurulmu?tur b?t?esi taraftar? nedir kimdir iktidarla yak?nl??? malum, 2 sene ?ncesine kadar fet?yle aras?ndaki ba? nedir eski antren?r? (arif erdem) yurtd???nda kanun ka?a??, yapt??? ald??? transferleri hangi b?t?e ile nas?l yap?yor stad?n? hangi parayla yapm??? Kimse kalk?pta yok helal olsun falan demesin futbola ihanettir bu! Olmazda bunlar ?ampiypn olsayd? benim daha t?rkiye ligiyle falan i?im olmazd?
LG-H860 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Ozcan Fevzioglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Fatih Erdo?an tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterQ7 nin olmadigi macta 90 dakika kor dovusu seklinde stresli bir mac seyretmektense, bugun bu isin bitmesini isterdim. Ama b.sehire de helal olsun. son haftaya kadar birakmayacaklar sampiyonlugu..
yani ba?ak?ehir kimdir ne zaman kurulmu?tur b?t?esi taraftar? nedir kimdir iktidarla yak?nl??? malum, 2 sene ?ncesine kadar fet?yle aras?ndaki ba? nedir eski antren?r? (arif erdem) yurtd???nda kanun ka?a??, yapt??? ald??? transferleri hangi b?t?e ile nas?l yap?yor stad?n? hangi parayla yapm??? Kimse kalk?pta yok helal olsun falan demesin futbola ihanettir bu! Olmazda bunlar ?ampiypn olsayd? benim daha t?rkiye ligiyle falan i?im olmazd?
LG-H860 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Halil Nuri Yurdakul tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAdana'da iyi ayarlanm?? tam direklere isabet ettirdiler
Yorum Yap
-
Aslı Levent.Sahin tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?u lensi izliyorum da bu adam Quaresman?n yerini falan dolduramaz Quaresmay? sat?p ayn? paraya lensi alma salakl??? yapmay?z umar?m
Yorum Yap
Yorum Yap