Seyircisiz Ba?ak?ehir, ?u ana kadar bize heyecan ya?att?. Yoksa lig ?ok s?k?c? olacakt?. Takdiri hakediyorlar. B?y?k olarak bize de bu d??er. Forza'dan bir tebrik mesaj? bekliyorum Ba?ak?ehir i?in.
Bunu ge?en hafta Bel?ika'da Anderlecht yapt?, biz de yapabiliriz.
2 hafta once feyenoord da yapti ama ilginic olan de kuip ile macin oynandigi woudestijn stadi arasindaki mesafenin 5,8 km olmasi
5,8 mi? Y?r?me mesafesi yahu!
Bence bu konu y?netime ula?t?r?lmal? ve mutlaka biz de b?yle bir ?ey yapmal?y?z.
Di?er ba?l?kta da s?yledim buraya da yazay?m.B?yle bir ?eyi yay?nc? kurulu? kabul etmez. Hatta Be?ikta?'taki mekan sahipleri kazan kald?r?r.Yay?nc? kurulu?un onay? olmadan bir ma?? nas?l yay?nlayabilirsin
Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Mehmet Erhan tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
2 hafta once feyenoord da yapti ama ilginic olan de kuip ile macin oynandigi woudestijn stadi arasindaki mesafenin 5,8 km olmasi
5,8 mi? Y?r?me mesafesi yahu!
Bence bu konu y?netime ula?t?r?lmal? ve mutlaka biz de b?yle bir ?ey yapmal?y?z.
Di?er ba?l?kta da s?yledim buraya da yazay?m.B?yle bir ?eyi yay?nc? kurulu? kabul etmez. Hatta Be?ikta?'taki mekan sahipleri kazan kald?r?r.Yay?nc? kurulu?un onay? olmadan bir ma?? nas?l yay?nlayabilirsin
?zin al?nmas? gerekiyorsa al?n?r, mekan sahipleri de ma?tan ?nce kazan?r kazanaca??n? zaten. Normal ma?a girer gibi herkes semtte, mekanlarda toplan?r erkenden. Ma? saati de stada girilir. Ba?ka ?lkelerde b?yle bir ?ey yap?l?yorsa pekala bizde de yap?labilir.
ben ?ahsen ba?ak?ehiri oynad?klar? oyundan ?t?r? tebrik ederim. Fenerbah?e ve Galatasaray kadar ?irkefle?mediler. Bi tek Rizespor sonras? gazeteci d?vme olay? vard?. Bu seneki g?zel oyunlar?n? en az?ndan t?rkiye kupas?n? alarak bitirsinler.
Yorum Yap