34 ya??nday?m. Seul'de Naim'in alt?n ald??? g?n babam?n elleri havada salonun i?inde "Helal be helal be" diye tur att???n? ?ok net hat?rl?yorum. "Babam sevindi?ine g?re bu tv'deki adam iyi bi?ey yapt? galiba"dan fazlas?n? anlayamam??t?m tabi.
O zamandan bu zamana hep TRT'den takip etti?imiz olimpiyatlar?n bu seneki yay?n?nda s?k?nt? olmas? ?ok garip ger?ekten.
nas?l i? bu
hangi turnuvayd? unuttum simdi buz paten?n? vermicek demi?lerdi tepki oldu alper u?ar?n yar???n? vermi?lerdi
bir umut trt yay?n? al?r diye bekliyorum
Aslı Selin Cabas tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
nas?l i? bu
hangi turnuvayd? unuttum simdi buz paten?n? vermicek demi?lerdi tepki oldu alper u?ar?n yar???n? vermi?lerdi
2014 K?? Olimpiyatlar? idi.
Ancak TRT o d?nem "Olimpiyatlar yay?nlanacak" diye a??klama yapm??t?. ?imdi pek umut yok yani.
Aslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Mesajı göster
nas?l i? bu
Ancak TRT o d?nem "Olimpiyatlar yay?nlanacak" diye a??klama yapm??t?. ?imdi pek umut yok yani.
Mesajı göster
Mesajı göster
nas?l i? bu
Mesajı göster
Mesajı göster
Mesajı göster
nas?l i? bu
2012 Londra Paralimpik Oyunlar?'nda el pedall? bisiklet ile 100 metre yar???nda alt?n madalya kazanan 37 ya??ndaki Marieke Vervoort, tedavisi imkans?z bir hastal???n pen?esinde.
Vervoort'un v?cudu yenileme ?zelli?ini kaybetti?i i?in a?r?lar? her g?n daha art?yor ve g??ten d???yor. ?u anda ya?ama ba?lanmak i?in tek gerek?enin Paralimpik Oyunlar? oldu?u s?yleyen kad?n sporcu, oyunlardan sonra ?lkesinde yasal olan ?tanazi ile ya?am?na son verilmesi i?in ba?vuru yapmay? d???nd???n? belirtti.
Vervoort, bu konuda b?t?n i?lemleri tamamlam??. Fikrini de?i?tirecek bir geli?me olmazsa g?n?ll? olarak ya?ama veda edecek.
Bbc'de izliyorum oyunlari adamlar 10farkli oyunu ayni anda secip izleyebilme knkani veriyor.
Bide beni gor futbol,basketbol disinda hic birinden anlamiyorum anca izliyorum
Hep merak etmisimdir bu yuksek atlama okculuk falan degisik branslardaki sporcular nerden cikiyor nasil basliyolar bu dallara ben daha hic bir insan tanimadim bunlarla alakali
Bizde en fazla mahallenin karete kursu vardi ona giderdik
Yorum Yap