Barcelona ya da Real olmayacaksa ?ampiyonlar ligi'nin anlam? olmaz fazla. Onlardan biri gelsin de arena'da bi a?latal?m ?spanyol o?lanlar?n?.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA ?ampiyonlar Ligi 2016/2017 ?ampiyonu Real Madrid
??k?ş
X
-
Aslı Sinan ?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBarcelona ya da Real olmayacaksa ?ampiyonlar ligi'nin anlam? olmaz fazla. Onlardan biri gelsin de arena'da bi a?latal?m ?spanyol o?lanlar?n?.
Yorum Yap
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Sinan ?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBarcelona ya da Real olmayacaksa ?ampiyonlar ligi'nin anlam? olmaz fazla. Onlardan biri gelsin de arena'da bi a?latal?m ?spanyol o?lanlar?n?.
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Dedeler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Dedeler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterPSV Eindhoven ile Sporting Lizbon 3. torbaya ??kt?lar bugeceki s?rpriz sonu?lardan sonra.Villarreal yada Ajax'dan biri elenirse Viktoria Plzen , her ikisi de elenirse Viktoria Plzen ile birlikte Club Brugge'da 3. torbaya ??kacak.
valla ??yle di?imize g?re bi?iler gelse s?per olacak
1. torbadan leicester cska yada benfica gibi
ozaman s?per olacak i?te
Villarreal - Monaco
Ajax - Rostov
Porto - Roma
Manchester City - Steau B?kre?
Villarreal ve Ajax CL'ye kat?l?r. Ama Porto'nun i?i zor.Roma eleyebilir belki Porto'yu.Bu durumda Basel 2. torbaya girerken Viktoria Plzen 3. torbaya ge?ecek.Roma'n?n 41 bin k?s?r puan? oldu?u i?in 4. torbadan girecek.
Yorum Yap
-
Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Dedeler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?ok zor dostum bizim 3. torbada yer almam?z. 4. torbada sondan 2. s?raday?z d???n?n art?k. Sadece Legia Warshaw'?n ?st?nde yer al?yoruz.ki onunda CL'ye gidece?i de garanti de?il.Ajax yada Villarreal'den birinin elenmesini beklememiz laz?m.En az?ndan 3.torbada Viktoria Plzen d??s?n.Muhtemel rakiplerimiz aras?nda olsun.
Villarreal - Monaco
Ajax - Rostov
Porto - Roma
Manchester City - Steau B?kre?
Villarreal ve Ajax CL'ye kat?l?r. Ama Porto'nun i?i zor.Roma eleyebilir belki Porto'yu.Bu durumda Basel 2. torbaya girerken Viktoria Plzen 3. torbaya ge?ecek.Roma'n?n 41 bin k?s?r puan? oldu?u i?in 4. torbadan girecek.
Benfica Basel Be?ikta? ?eklinde B li bir grup kursak o zaman? 3. torbada B olmayacak ama o zaman
Brugge 3. torbaya ??ks?n o gelsin, uefa grubu gibi oldu lan
Yorum Yap
-
Aslı Ayta? ?idem tarafından Gönderilmiş Mesajı göster3den Kiev'in gelecegini hepimiz biliyoruz deme
Leicester
Porto
Kiev
BE??KTA?.
Siyah & Beyaz #7
SM-G900H cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ayta? ?idem tarafından Gönderilmiş Mesajı göster3den Kiev'in gelecegini hepimiz biliyoruz deme
Leicester
Porto
Kiev
BE??KTA?.
Siyah & Beyaz #7
SM-G900H cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Siyah & Beyaz #7
Yorum Yap
-
Aslı Erdem ?zkan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster1. torbadan Bayern hari? kim gelirse gelsin fitim ben
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Erdem ?zkan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster1. torbadan Bayern hari? kim gelirse gelsin fitim ben
Yorum Yap
Yorum Yap