Bu tak?m feneri yener
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA Avrupa Ligi 2016/2017 Sezonu
??k?ş
X
-
Aslı Mirsad ?braimi tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mustafa ?lker Devecio?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTopal ?ok ?ak?l? oynuyor. Stoperlere ?ok yakla??yor. Bildi?in 5'li defans gibi. Bizde Atiba orta sahaya ve O?uzhan'a daha yak?n oynuyor ve do?al olarak efektif. Hani stoperleri bizim gibi saatli bomba olsa anl?yaca??m ama kendi kendilerini baltal?yorlar.
Salih'in bilekleri fena de?il.. ama o ?ocuk fenevde verimli olmaz harcarlar. O?uzhan sat?lacaksa gelmesini isterdim.
yapma abi ne Salihi gercekci olalim oguzhan bile avrupa maclarinda bocaladi,gorduk,salih ligde bile oynayamaz bizim takimda
Yorum Yap
-
Aslı Mustafa ?lker Devecio?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mirsad ?braimi tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mustafa ?lker Devecio?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTopal ?ok ?ak?l? oynuyor. Stoperlere ?ok yakla??yor. Bildi?in 5'li defans gibi. Bizde Atiba orta sahaya ve O?uzhan'a daha yak?n oynuyor ve do?al olarak efektif. Hani stoperleri bizim gibi saatli bomba olsa anl?yaca??m ama kendi kendilerini baltal?yorlar.
Salih'in bilekleri fena de?il.. ama o ?ocuk fenevde verimli olmaz harcarlar. O?uzhan sat?lacaksa gelmesini isterdim.
yapma abi ne Salihi gercekci olalim oguzhan bile avrupa maclarinda bocaladi,gorduk,salih ligde bile oynayamaz bizim takimda
Adamlar?n bekleri b?t?n tak?m?n yar?s?ym?? bu arada. Onlarda bize gelince bildi?in 2000lerin top ?i?iren fenerine d?nd?ler.
Tek pozitif y?nleri Topal, Skrtel ve Kjaer ??l?s?n?n sertlik d?zeyleri ?ok iyi. T?rkiye liginde bunlar?n sertli?ine m?sade eder bizim hakemler ama Avrupada yemezler.
hadi oyle diyelim ama yine de bizden uzak olsun,zaten istese de kadroya giremez,cok ciddiyim o iki stoper bizde olsa ztn sampiyonalar liginde ceyrek final yazarim
Yorum Yap
-
Aslı Sergen Pervance tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cem Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterlink isteyen varsa ula?sin , donmayan yayin var :d
GT-I9500 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Hakan Sert tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbu fenerden cac?k olmaz.
Yorum Yap
-
Aslı Mirsad ?braimi tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mustafa ?lker Devecio?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTopal ?ok ?ak?l? oynuyor. Stoperlere ?ok yakla??yor. Bildi?in 5'li defans gibi. Bizde Atiba orta sahaya ve O?uzhan'a daha yak?n oynuyor ve do?al olarak efektif. Hani stoperleri bizim gibi saatli bomba olsa anl?yaca??m ama kendi kendilerini baltal?yorlar.
SM-G900H cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Cem Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterlink isteyen varsa ula?sin , donmayan yayin var :d
bir tanede ben alay?m
Yorum Yap
-
Aslı Fevzi Uzel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cem Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterlink isteyen varsa ula?sin , donmayan yayin var :d
bir tanede ben alay?m
Yorum Yap
-
Aslı Burak Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Sergen Pervance tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cem Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterlink isteyen varsa ula?sin , donmayan yayin var :d
Yorum Yap
Yorum Yap